Επιλέχθηκε για το Startup Grind Europe ανάμεσα σε 2.000 διεθνείς συμμετοχές. 


Ανάμεσα στα 50 κορυφαία startups διακρίθηκε το iYouth Lab στο πλαίσιο του Startup Grind Europe, ενός από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά συνέδρια παγκοσμίως.
Η φοιτητική πλατφόρμα iYouth Lab επιλέχθηκε ανάμεσα σε 2.000 διεθνείς συμμετοχές, ενώ τα ελληνικά χρώματα εκπροσώπησαν άλλες 5 startups.

Το iYouth Lab είναι μία πλατφόρμα δικτύωσης για όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα, αφού εστιάζει κυρίως σε φοιτητές αλλά και καθηγητές, ερευνητές και πανεπιστημιακά ιδρύματα και Κολλέγια. 

Μέσω του iYouth Lab τα μέλη του θα μπορούν να «χτίζουν» το ακαδημαϊκό βιογραφικό τους, να ενημερώνουν για τα project τους και να αναζητούν συνεργασίες στην παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα. 

iyouthlabplatform.jpg

Ήδη εδώ και ένα χρόνο είναι στον αέρα η ΒΕΤΑ έκδοση της πλατφόρμας, η οποία διακρίνεται σε πολλά παγκόσμια events, όπως το Web Summit στη Λισαβόνα τοι 2016, όπου βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα, το Startup Bootcamp 17’ στο Άμστερνταμ, στο top 20, top 100 στο Webit European Festival 17’ και top 50 στο Startup Grind Europe 17’ στο Λονδίνο. 

Αυτή την περίοδο, η ομάδα του iYouth Lab ολοκληρώνει την βασική έκδοση της πλατφόρμας. Παράλληλα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα που είναι οι cloud υπηρεσίες που θα ενσωματώνουν Artificial Intelligence, Machine Learning και Internet of Things τεχνολογίες, που θα επιτρέπουν στα μέλη της πλατφόρμας να μοιράζονται άμεσα πληροφορίες και να προχωρούν το project τους, ακόμα κι αν βρίσκονται σε άλλες χώρες του κόσμου.