Παρασκευή 16 Ιουνίου στο Charlie Charlie RestauBar


Πριν απο λίγο καιρό, είχαμε κάνει συνέντευξη με τον Δημήτρη Λιτσικάκη σχετικά με το Rantevu, το πρώτο Ελληνικό mobile dating & lifestyle app που σκοπό έχει να εξαλείψει τη μοναξιά!


To Rantevu, το πρώτο Ελληνικό dating app, κλείνει 1 χρόνο λειτουργίας και σας προσκαλεί στο Summer Party του!
Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε καλύτερα και φυσικά για να γνωριστείτε μεταξύ σας ;) σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ελάτε για κουβεντούλα και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες από την πιο fun παρέα.

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, το Charlie Charlie RestauBar (Κολοκοτρώνη 8 - Αθήνα) θα είναι ειδικά διαμορφωμένο για το Summer Party του Rantevu.
Το δυναμικό ξεκίνημα του Rantevu το έφερε στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων χρηστών, συγκεντρώνοντας 50.000 χρήστες μέσα σε 6 μόλις μήνες λειτουργίας. Το Summer Party μας δεν είναι μόνο απλά μια γιορτή για την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά συνεχίζει τη σειρά των events που σκοπό έχουν να φέρει τον on-line κόσμο, στην πραγματική ζωή.
Σκοπός μας; Να εξαλείψουμε την μοναξιά στην Ελλάδα.
Ακόμα το σκέφτεσαι; Κάνε κράτηση τώρα καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες γι' αυτό το exlcusive party που είναι αφιερωμένο στους φίλους του Rantevu!