Βραβεύτηκε στο συνέδριο Mobile Connected World Conference 2017 για την καινοτομία του.


Μία σημαντική διάκριση κατέκτησε η ελληνική εταιρεία Parkguru Ltd αφού η εφαρμογή της βραβεύτηκε για το App της Χρονιάς στο Συνέδριο Mobile Connected World Conference 2017 και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα «Mobile & Apps Awards».

«Η σημερινή βράβευση μάς τιμά και ενισχύει την προσήλωσή μας στο να δώσουμε λύση στο μεγάλο πρόβλημα του πάρκινγκ. Μέσα από το PARKGURU App, αλλά και τα υπόλοιπα εργαλεία που παρέχουμε στους συνεργάτες μας (ιδιοκτήτες γκαράζ, δήμους κ.λπ.), ενισχύουμε τη δυνατότητα τους να καλύψουν τις αδιάθετες θέσεις πάρκινγκ, αυξάνοντας τα έσοδά τους, ενώ ταυτόχρονα βοηθάμε τις πόλεις να μειώσουν τα επίπεδα κυκλοφοριακής συμφόρηση και ρύπανσης», δήλωσε παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Γιάννης Ράμφος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. 

parkguru2.jpg

Το Parkguru δημιουργήθηκε για να δώσει λύση σε ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που υπάρχουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Αθήνα, αυτό του παρκαρίσματος. Στόχος του να βοηθήσει τους οδηγούς να βρουν θέση για το αυτοκίνητό τους στις καλύτερες τιμές. 

Η χρήση της εφαρμογής είναι απλή. Αφού την κατεβάσεις στο κινητό σου, βάζεις τον προορισμό σου και το Parkguru θα σου εμφανίσει τους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης και το κόστος τους. Μπορείς μάλιστα να πληρώσεις μέσω της εφαρμογής με πιστωτική κάρτα, ή κλασικά με μετρητά στο parking.

*από το Αθηναϊκό Πρακτορείο