Τρίτη 21 Μαρτίου στο Innovathens στις 6 το απόγευμα.


Αν είχες ποτέ την ανάγκη να ψάξεις για αγορά ή ενοικίαση σπιτιού, δεν υπάρχει περίπτωση να μην χρησιμοποίησες το Spitogatos.gr! Πρόκειται για την πρώτη Ελληνική πλατφόρμα ανάρτησης αγγελιών ακινήτων που λειτουργεί 11 χρόνια και είναι ο de facto προορισμός για όσους αναζητούν νέα στέγη. Όλα ξεκίνησαν το 2006 όταν μια παρέα 4 ατόμων είχαν σκοπό να απλοποιήσουν την αναζήτηση ακινήτων που μέχρι τότε γινόταν με χειροκίνητο τρόπο, ψάχνοντας σε αγγελίες από εφημερίδες (ναι, καλά διαβάσατε, τότε ήταν ο μόνο τρόπος!). Δύο χρόνια αργότερα είχαν δημοσιευτεί ήδη 50.000 αγγελίες και η δυναμική της πλατφόρμας δεν πέρασε απαρατήρητη από τους επενδυτές.
Δύο χρόνια αργότερα είχαν δημοσιευτεί ήδη 50.000 αγγελίες και η δυναμική της πλατφόρμας δεν πέρασε απαρατήρητη από τους επενδυτές.

To 2009, ο Spitogatos.gr γίνεται η πρώτη Ελληνική εταιρεία που αντλεί κεφάλαια από Venture Capital funds, γράφοντας έτσι ιστορία και ανοίγοντας τον δρόμο για πολλές νέες χρηματοδοτήσεις στο μελλοντικό Ελληνικό startup οικοσύστημα. Το 2014 εντάσσεται στον όμιλο της Real Web που ελέγχει τη νο.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ιταλία, ενώ παράλληλα ξεκινά να διαχειρίζεται το Spiti24.gr. Το 2015 έρχεται και η συνεργασία με tospitimou.gr δημιουργώντας το μεγαλύτερο δίκτυο online υπηρεσιών αναζήτησης ακινήτων.

Πως οδήγησε ο CEO του Spitogatos την εταιρεία σ’ αυτή την επιτυχημένη πορεία; Ποια ήταν τα βήματα που ακολούθησε ώστε να ξεπεράσει τα εμπόδια, τη γραφειοκρατία και την αρχική έλλειψη κεφαλαίων ώστε να αναπτύξει την ομάδα και να εδραιωθεί σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό industry; Ο Δημήτρης Μελαχροινός θα δώσει τις απαντήσεις στο κοινό του Startup Grind την Τρίτη 21 Μαρτίου στο InnovAthens (Πειραιώς 100, Τεχνόπολις, Γκάζι) και θα εξηγήσει πως διοικεί ακόμα και σήμερα την εταιρεία ως μια startup.

https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-dimitris-melachroinos-spitogatos