Υποστηρίξει επενδυτικά ελληνικές εταιρίες


Η GK Venture Management με σκοπό τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων επέλεξε να υποστηρίξει επενδυτικά ελληνικές εταιρίες με στόχο την άντληση κεφαλαίων κίνησης και κεφαλαίων ανάπτυξης λόγω των χρηματοοικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα.

Όπως αναφέρει η εταιρία, ο θεσμός της επένδυσης Κεφαλαίων Επιχειρηματικών Συμμετοχών αποτελεί σημαντική -ίσως τη μοναδική πλέον- επενδυτική πρακτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας, ιδίως κατά την τελευταία πενταετία συμβάλλοντας ιδιαίτερα στην παρούσα δημοσιονομική συγκυρία στην παροχή ρευστότητας και κεφαλαίων κίνησης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων, στη βελτίωση των χρηματοοικονομικών τους δεδομένων και στην επιστροφή τους στην κερδοφορία.

«Η GK Venture Management επενδύοντας τα τελευταία χρόνια στα επιχειρηματικά κεφάλαια και με στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και τη στήριξη του επιχειρείν και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και στην ευφυΐα των ελληνικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σ’ ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, προγραμματίζει να επενδύσει για το έτος 2017 σημαντικά κεφάλαια χρηματοδοτώντας αξιόλογα επιχειρηματικά project εγχώριων υφιστάμενων -νεοφυών ή μη- εταιριών. Είμαι αισιόδοξος ότι ο θεσμός του Venture Management μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει αποφασιστικά και στη χώρα μας, ιδιαίτερα στην περίοδο της ύφεσης που διανύουμε, συμβάλλοντας στην ταχεία ανάπτυξη και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και ιδιαίτερα της Μικρομεσαίας Επιχείρησης. Η πρόσκληση είναι ανοικτή και όλες οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα εξετασθούν με προσοχή από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας μας με στόχο να προχωρήσει ομαλά κάθε επένδυση», τονίζει σε δήλωσή του ο CEO της GK Venture Management κ. Γ. Κατοστάρης.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού για το έτος 2017, η εταιρία δέχεται σε πρώτο γύρο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2017 συγκεκριμένα business plan χρηματοδότησης που θα αφορούν προϋπολογισμό από 100.000 έως 1.000.000 ευρώ.

Τα επιχειρηματικά σχέδια θα υποβάλλονται στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα κάθε στοιχείου.