18-20 Νοεμβρίου στο egg, k44, Orange Grove, ΘΕΑ, Founda.tion, Invent, The Cube, Yoleni’s, Innovathens, Romantso, StarTech Ventures


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται το Startup Safary Athens, 18 με 20 Νοεμβρίου, μια εκδήλωση που ανοίγει τις πόρτες των χώρων στήριξης επιχειρηματικότητας και των Startup εταιρειών και προσφέρει πρωτότυπα εργαστήρια, ενδιαφέροντα σεμινάρια, διαλέξεις, ημέρες καριέρας, ξεναγήσεις στα «άδυτα» των Startups, χρήσιμες παρουσιάσεις και networking events σε όλη τη πόλη.

Η εκδήλωση αποτελεί και φέτος μέρος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και ήδη έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους και αναμένονται τα προγράμματα τους οργανισμοί: The Egg, Found.ation, Orange Grove, The Cube Athens, ΘΕΑ, ASHOKA, AEPHORIA, o incubator-accelerator VIVA Nest, Militos Consulting, The People’s Trust,Corallia, Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μανατζερ της ΕΕΔΕ, η πλατφόρμα Living Postcards, το Lovegreece.com, η ανθρωποκεντρική εκπαίδευση της JMK με τον Γιάννη Καλογεράκη, η εταιρεία YOLENIS η οποία ετοιμάζει σειρά δράσεων στο νέο της χώρο στο Κολωνάκι και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες καθώς το πρόγραμμα είναι δυναμικό και διαμορφώνεται αυτή την στιγμή.

Οι προηγούμενες δύο διοργανώσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία αφού πάνω από 5,000 άτομα συμμετείχαν σε αυτές το τριήμερο. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ θα καλυφθούν θέματα γύρω από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, το FinTech και το Internet of Things.

Επιμελητές και πρεσβευτές του προγράμματος στην φετινή διοργάνωση είναι:
Η Ελευθερία Ζούρου, CEO του Doctor Any Time επιμελείται το πρόγραμμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας.
H Χριστίνα Φίλη, εκπρόσωπος του οργανισμού ASHOKA στην Ελλάδα, επιμελείται το πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
H Mαρία Λεοντίου, Head of Innovation Centre της Eurobank, η οποία θα επιμεληθεί το πρόγραμμα Fintech.

To Startup Safary πραγματοποιείται ήδη με επιτυχία στο Βερολίνο, από όπου και ξεκίνησε, και σε 7 ακόμη ευρωπαϊκές πόλεις. Η Αθήνα είναι το πρώτο διεθνές franchise που υιοθέτησε το θεσμό αυτό από το 2014 και διοργανώνει το μεγαλύτερο σε προσέλευση event στην Ευρώπη, μετά το Βερολίνο.

Φτιάξτε το πρόγραμμά σας και εγγραφείτε στα events στην σύνδεση http://athens.startupsafary.com/