Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης


Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

 

Το video παραμένει από τα πιο δυνατά εργαλεία marketing, content marketing και διαφήμισης. Τώρα η παραγωγή και η διάθεσή του στο διαδίκτυο και στα social media γίνεται ακόμη πιο εύκολη υπόθεση με τα smartphones, το Facebook Live Video και όχι μόνο.  Ο Νίκος Βασιλάκος, συνεργάτης της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  «Certificate in Digital Marketing», παρουσιάζει πώς να δημιουργούμε και επεξεργαζόμαστε βίντεο, πώς τα διοχετεύουμε στα social media και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε διαφημιστικές καμπάνιες.  Στο τέλος της παρουσίασης οι επισκέπτες θα πάρουν τα κινητά τους και θα πειραματισθούν με video features!

 

Η παρουσίασή απευθύνεται σε:  startuppers, στελέχη μάρκετινγκ και πωλήσεων, επαγγελματίες του digital marketing, επαγγελματίες ήχου και εικόνας.

 

Συγκεκριμένα οι ομιλίες θα περιλαμβάνουν τα εξής θέματα: 

  • Νέα Facebook Live Video Features για Marketers

  • Πώς θα χρησιμοποιήσετε το Facebook Live σε καμπάνιες

  • Πώς θα ανεβάσετε Live Video στο προφίλ σας, σε εταιρικές σελίδες, Groups και Event Pages

  • YouTube editing features για Marketers και Developers

  • Παραδείγματα διαδικασίας για Video uploading στο YouTube

  • Micro-moments Google Marketing

  • K.I.S.S. strategy in Social Media video

     

Παρουσιάζει ο Νίκος Βασιλάκος  

O Nίκος Βασιλάκος ασχολείται με το χώρο του internet, της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας, τα τελευταία 20 χρόνια. Eίναι άμισθος Πρόεδρος στο Internet Now! και στην ΕΕΧΙ. Σπούδασε Γλωσσολογία στην Αθήνα, εργάστηκε στο Λεξικό Μπαμπινιώτη και τον κέρδισαν τα ΜΜΕ όταν ανέλαβε υπεύθυνος γλωσσικών θεμάτων και διαδικτύου στο Περιοδικό NEMECIS. Εργάστηκε στο in.gr ως δημοσιογράφος τεχνολογίας, κάνοντας παράλληλα ραδιόφωνο (Ζωή.gr στον ΣΚΑΙ) και τηλεόραση (Ψηφιακή Ελλάδα στην ΕΡΤ). Έχει υλοποιήσει όλη την ιντερνετική παρουσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, και έχει συνεργασθεί με τα digital marketing τμήματα για την People cert/City and Guilds/ECDLMarfin Investment Group (Ολυμπιακή, Έβερεστ, Goodies, Μπάρμπα Στάθης, Χρυσή Ζύμη κ.ά.). Το 2008 έφερε πρώτος στην ελληνική αγορά το Arduino και το Raspberry. Διδάσκει στο Certificate in Digital Marketing, καθώς και σε άλλα σεμινάρια digital marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Διδάσκει επίσης εθελοντικά στις φυλακές Κορυδαλλού, στα παιδιά της "Φλόγας" και του ΚΕ.Θ.Ε.Α.  Συμμετέχει πείσης στην Ενότητα Τεχνολογίας στην Εκπομπή του Studio 3 στην ΕΡΤ 1.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα, 210-3680907, training@hau.gr
ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ.