Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας είναι γεγονός 


 

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας είναι γεγονός 

 

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας είναι γεγονός και θα ήταν αδύνατο να λείπει από αυτή την πρωτοβουλία το Thinkbiz με τις δράσεις του. Θα λείψεις εσύ;

 

Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου το Thinkbiz σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο «e for u: entrepreneurship for you» με στόχο την  κινητοποίηση όσο το δυνατό περισσότερων μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και του ευρύτερου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στο να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις και προβληματισμούς καθώς και να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους.

 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει διαφορετικές πτυχές της επιχειρηματικότητας μέσω συζήτησης με νέους επιχειρηματίες και εκπροσώπους φορέων και οργανισμών του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Από την εκδήλωση, φυσικά,  δε θα λείψει το διαδραστικό στοιχείο που χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις του Thinkbiz μέσω της διεξαγωγής ενός interactive game, εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν δημιουργικοί, να αναπτύξουν τόσο νέες επιχειρηματικές ιδέες όσο και δεξιότητες πωλήσεων, να δουλέψουν ομαδικά και πάνω από όλα να περάσουν καλά.

 

Πότε: Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12:00

Πού: Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πατησίων 76)

Ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις!

 

Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ.