Η εναρκτήρια εκδήλωση του Startup Safary Athens


 

 Η εναρκτήρια εκδήλωση του Startup Safary Athens

 

 

To Hub:raum, o κόμβος καινοτομίας της Deutsche Telekom με έδρα στο Βερολίνο, Τελ Αβιβ και Κρακοβία έρχεται στην Αθήνα αποτελώντας την εναρκτήρια εκδήλωση του Startup Safary Athens.

 

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 10.00-12.00 στο Orange Grove (Λεωφ. Βας. Κωνσταντίνου 5) o Cosmin Ochisor, Liaison Manager, hub:raum krakow θα παρουσιάσει τις δράσεις του Hub:raum στο ελληνικό κοινό.

 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν one-2-one συναντήσεις με εταιρείες και άτομα που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα της γερμανικής θερμοκοιτίδας.

 

Το Hub:raum ενδιαφέρεται να επενδύσει σε ελληνικές startup εταιρείες και προσφέρει χρηματοδότηση μέχρι 80.000 Ε, χώρο εργασίας και πρόσβαση στο δίκτυο συνεργατών & υπηρεσιών της Deutsche Telekom.

 

Η συμμετοχή στην πρωινή εκδήλωση είναι δωρεάν με εγγραφή

 

Μπορεί να γίνει ψηφιακά εδώ: www.eventbrite.de/e/

 

Για τα one-2-one ραντεβού με τον Cosmin Ochisor, Liaison Manager, hub:raum, Krakow κάντε εγγραφή εδώ: startupsafary.appointlet.com

 

Το Startup Safary Athens είναι περιήγηση στον startup χάρτη της πόλης. Γίνεται το Σαββατοκυριακό 22 & 23 Νοεμβρίου σε 15 χώρους και περιλαμβάνει περισσότερα από 70 δωρεάν εκδηλώσεις. Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα εδώ www.athens.startupsafary.com