Το πολυσυνέδριο Capital & Vision αύριο, 1 Νοεμβρίου


 

Το πολυσυνέδριο Capital & Vision αύριο, 1 Νοεμβρίου

 

Στα Start-ups και στους τρόπους χρηματοδότησής τους θα είναι αφιερωμένη η δεύτερη ημέρα του πολυσυνέδριου Capital& Vision, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, 2014.

 

Ειδική παρουσίαση για τις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς των νέων τεχνολογιών θα πραγματοποιηθεί από την καMartina Lübon, Director International & Partner Sales της Διεθνούς Έκθεσης Πληροφορικής και ΤηλεπικοινωνιώνCeBΙΤ, στο Αννόβερο.

 

Σχετικά με τη χρηματοδότηση των Start-ups θα μιλήσουν οι: Wolfgang Biedermann, Managing Director European Capital Partners GmbH, Αιμίλιος Γιαννόπουλος, Partner, Markets & Strategy, PWC, Αρίστος Δοξιάδης,Partner,Opendfund, Γιάννης Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Attica Ventures και Λουκάς Πηλίτσης, CEO,Piraeus Equity Advisors / Fund Manager PJ Tech Catalyst fund.

 

Τις εμπειρίες τους από τα Start-ups θα παρουσιάσουν οι: Philipp Brinkmann, Συνιδρυτής &CEO,Travelplanet24/Tripsta, Dr.-Ing. Lambis Tassakos, CEO Inos Automationssoftware GmbH, Δρ. Αντώνης Γιαννόπουλος, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Corallia.

 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», Global Sustain, την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, το Κέντρο Ερευνών Ρίζες ΑΜΚΕ, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών και το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής.

 

Η συμμετοχή στο Συνέδριο και στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

 

Το πολύσυνέδριο Capital & Vision είναι ένα διήμερο συνέδριο αφιερωμένο στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Η θεματολογία της πρώτης ημέρας του συνεδρίου περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 

Ενεργειακοί Διάλογοι: Η αναδιάρθρωση της ελληνικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας

Η τουριστική βιομηχανία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Η Ελλάδα ως κόμβος και  εξαγωγέας Ενέργειας & Υδρογονανθράκων

Το επόμενο βήμα για τα μεγάλα έργα

Το στοίχημα της εγκαθίδρυσης διεθνούς Ναυτιλιακού μητροπολιτικού κέντρου

 

Θα μιλήσουν μεταξύ άλλων οι: κ.κ. Δρ. Peter Schoof, Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου, Σταύρος Θεοδωράκης, Eπικεφαλής του κόμματος "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ", Αρθούρος Ζερβός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΕΗ, Στράτος Σιμόπουλος, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Μίλτος Καμπουρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Dolphin Capital, Γιώργος Στεφανόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας κ.α.

 

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με το επίσημο δείπνο του πολυσυνεδρίου, με την παρουσία των σημαντικότερων εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας και κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών, κ Γκίκα Χαρδούβελη.

 

Χορηγοί του φετινού πολυσυνεδρίου είναι οι: Allianz Hellas, ΔΕΗ και DEKRA Akademie EPE. Το πολυσυνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: Ευάμπελος ΓΗ, Eλληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Energy World, Global Sustain, Metaxas & Associates, «Ενεργειακοί Διάλογοι» και Superfast Ferries.

 

Σημειώνεται ότι και φέτος το πολυσυνέδριο συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η εφημερίδα «Κεφάλαιο», η πύλη Capital.gr και η Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε και σε συνεργασία με το Goethe Institut.