Θέλουμε τα επόμενα 5 χρόνια να καλύψουμε όλη την αγορά της νοτιανατολικής Ευρώπης και τη Μέση Ανατολή.


Οι λάτρεις του καλού φαγητού και της υψηλής ποιότητας στη γεύση, είναι πλέον σε θέση να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους πιάτα στο σπίτι ή το γραφείο.Το Gourmet Delivery, η πρώτη οnline gourmet υπηρεσία διανομής (delivery) προσεκτικά επιλεγμένων ποιοτικών πιάτων και γλυκών στην Αθήνα, άνοιξε τις διαδικτυακές πύλες της και υποδέχεται τους απαιτητικούς εραστές της γαστρονομίας. Gourmet κουζίνες, βραβευμένα εστιατόρια, εθνικές κουζίνες, αξεπέραστες αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, γλυκά με υπογραφές μεγάλων σεφ καθώς και ποτά από έγκυρες κάβες, έρχονται στο τραπέζι γρήγορα και άκοπα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Για το Gourmet Delivery μιλήσαμε με τον Βασίλη Παπαποστόλου. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε στον Παναγιώτη Λουκά.

Παρατηρήσαμε ότι ενώ εύκολα μπορεί κανείς να παραγγείλει πρόχειρο φαγητό, οι καταναλωτές δεν είχαν πρόσβαση σε ποιοτικό φαγητό μέσω του delivery. Ταυτόχρονα πολλά εστιατόρια στην Αθήνα προσέφεραν ιδιαίτερες επιλογές όπως vegeterian, φαγητά χωρίς γλουτένη ή με βιολογικές πρώτες ύλες, οι οποίες έχουν φανατικό κοινό αλλά τα εστιατόρια δεν προσέφεραν delivery, λόγω του υψηλού κόστους να το κάνουν in-house. Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε τη δυνατότητα σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία που δε κάνουν delivery να χρησιμοποιήσουν το gourmetdelivery.gr για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Έτσι πλέον, όποιος μένει στο κέντρο και θέλει να φάει αληθινά νόστιμο φαγητό ή γλυκό από κορυφαία ζαχαροπλαστεία, μπορεί να μας εμπιστευτεί.

 

GourmetDelivery1.jpg

 
Aπευθυνόμαστε σε ανθρώπους που επιθυμούν να παραγγέλνουν καλό φαγητό, εταιρείες που θέλουν να παραγγείλουν για ομαδικά γεύματα και σε οποιονδήποτε αγαπάει το σώμα του και επιθυμεί να προσέχει τη διατροφή του. Αυτοί οι άνθρωποι μέσω της πλατφόρμας μας έχουν πρόσβαση σε διανομή ποιοτικού φαγητού που κανονικά δε θα χαν τη δυνατότητα να έχουν. Ταυτόχρονα τα εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία είναι σε θέση να διευρύνουν τη πελατεία τους χωρίς καμία επιπλέον επένδυση.

 

GourmetDelivery2.jpg

 
Οι στόχοι και το όραμα της επιχείρησης είναι στο να γίνουμε η 1η επιλογή για όποιον επιθυμεί ποιοτικά πιάτα ή γλυκά στο χώρο του. Θέλουμε σύντομα να καλύψουμε όλη την αττική και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλα τα καλά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία να είναι σε θέση να παραδώσουν τα προϊόντα τους.
 
Με δεδομένο ότι εργαζόμασταν σε μεγάλες πολυεθνικές είχαμε στο παρελθόν τη δυνατότητα να έχουμε εξειδικευμένους ανά τομέα  συνεργάτες ενώ σε μία νεοφυή εταιρεία όπως η δική μας όλοι χρειάζεται να βοηθάνε σε κάθε εργασία ακόμα κι αν δεν είναι ειδικοί σε αυτό. Ο συντονισμός των συνεργατών είναι εύκολος μια και όλοι έχουν πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες που δίνουν τη δυνατότητα για ασύγχρονη ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω του cloud. 

 

GourmetDelivery3.jpg


Η Ελλάδα δε δίνει κίνητρα αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μη ξεκινήσει κανείς κάτι δικό του. Το αληθινό κίνητρο είναι η αγάπη για τη δημιουργία και η αξία που μπορεί να δημιουργήσει κανείς για τους πελάτες του. Δε νομίζω ότι αν κάποιος ξέρει τι θέλει να δημιουργήσει θα σταματήσει λόγο γραφειοκρατίας και τα κεφάλαια που απαιτούνται για να ξεκινήσει κάποιος δεν είναι μεγάλα ενώ αν το εγχείρημα πάει καλά η προσέλκυση χρηματοδότησης δεν είναι δύσκολη.

 

GourmetDelivery4.jpg

 
Η τεχνολογία σήμερα διαχέετε με υψηλούς ρυθμούς και άρα είναι σημαντικό αν κάποιος έχει μια όντος καινοτόμα ιδέα, πρέπει να επεκταθεί γρηγορότερα απ’ ότι ήταν απαραίτητο στο παρελθόν.
 

Θέλουμε τα επόμενα 5 χρόνια να καλύψουμε όλη την αγορά της νοτιανατολικής Ευρώπης και τη Μέση Ανατολή.
 
Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες γιατί μειώνετε η ανάγκη για κεφάλαια ίδρυσης νέων εταιρειών μια και το κόστος ενοικίων, το εργατικό κόστος αλλά και το εργατικό κόστος και δίνετε η δυνατότητα σε νέες εταιρείες να βρουν εξαιρετικούς υπαλλήλους.

https://gourmetdelivery.gr

 

GourmetDelivery5.jpg