Το wordigs είναι ένα πρωτοποριακό, online εργαλείο εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου.


Το wordigs είναι ένα πρωτοποριακό, online εργαλείο εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου για μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες που μαθαίνουν αγγλικά, ως ξένη γλώσσα (EFL) & καθηγητές αγγλικών που θέλουν να αναβαθμίσουν και ενισχύσουν τη διδασκαλία τους. Στο wordigs, η εκμάθηση αγγλικού λεξιλογίου αποτελεί μία ευχάριστη & άκρως αποτελεσματική διαδικασία για τους μαθητές όλων των επιπέδων! Εκ μέρους της ομάδας του wordigs μιλήσαμε με την Σοφία Παττακού. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε στον Παναγιώτη Λουκά.
 
Ερέθισμα στάθηκε ένα προσωπικό βίωμα «φρεσκαρίσματος» και εμπλουτισμού του αγγλικού λεξιλογίου για την απόκτηση ενός διπλώματος αγγλικών. Συνειδητοποιήσαμε τότε ότι, παρότι η τεχνολογία και τα σύγχρονα μέσα έχουν εξελιχθεί αρκετά, το αγγλικό λεξιλόγιο συνεχίζει να διδάσκεται με δυσκολία εκτός τάξης, ακολουθώντας τον παραδοσιακό και μονότονο τρόπο ανάγνωσης βιβλίων στο σπίτι.

 

wordigs1%20.jpg

 
Το wordigs είναι ο σύμμαχος για την κατάκτηση του αγγλικού λεξιλογίου!
Οι Καθηγητές βρίσκουν έναν καινοτόμο και διαδραστικό τρόπο να διδάξουν αγγλικό λεξιλόγιο σε όλα τα επίπεδα διδασκαλίας, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες των μαθητών τους, κινητοποιώντας τους και εμπλέκοντάς τους σε μία ιδιαίτερα ψυχαγωγική & δημιουργική διαδικασία.
Οι Μαθητές κάνοντας, είτε ατομική εκμάθηση, είτε διαδραστική με τον Καθηγητή τους, οδηγούνται με ψυχαγωγικό τρόπο στην βέλτιστη και ταχύτερη αφομοίωση του αγγλικού λεξιλογίου του Επιπέδου τους, διασφαλίζοντας έτσι την πρόοδό τους και την κατάκτηση της αγγλικής γλώσσας!

 

wordigs2%20.jpg

 

Στόχος της επιχείρησής μας είναι η διάδοση του wordigs σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και η εισαγωγή του στην εκπαιδευτική μέθοδο Οργανισμών εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας. Όραμα αποτελεί για εμάς η εξάπλωση του wordigs σε ξένες αγορές και η ανάδειξή του ως το «nο.1 online εργαλείο εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου» σε παγκόσμιο επίπεδο.

 
Τα ωράρια είναι ατελείωτα, η οικονομική αβεβαιότητα είναι μεγάλη, άρα, θα έλεγε κανείς , ότι ο τρόπος δουλειάς είναι χειρότερος από το παρελθόν. Δεν είναι όμως έτσι! Όταν δουλεύεις με όραμα και έχεις πίστη σε αυτό που φτιάχνεις, ο οργανισμός σου προσαρμόζεται και δεν μετράς τις ώρες. Εμείς, σαν εταιρία, είμαστε μικρή ομάδα και οι συνεργάτες μας βρίσκονται εκτός γραφείου. Ο Συντονισμός επιτυγχάνεται με την τήρηση συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων και τη συχνή, καθημερινή επικοινωνία, είτε από κοντά, είτε μέσω skype.

 

wordigs3%20.jpg

 

Στην περίοδο που ζούμε τα κίνητρα είναι λίγα. Μία ιδέα θέλει, εκτός από «ψυχή», και οικονομική στήριξη, όχι μόνο κατά την υλοποίηση, αλλά- πολύ περισσότερο- κατά την εμπορική της διάθεση.  Μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια εντατικής δουλειάς, καταφέραμε να διαθέσουμε το wordigs εμπορικά τον Νοέμβρη του 2015. Οι σκέψεις παραίτησης καιροφυλακτούν σε κάθε νέο επιχειρηματία, όμως το όραμα μας σε αυτή την  ομάδα μας βοηθάει  να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο και να συνεχίζουμε.
 
Οι οικονομικές κρίσεις σηματοδοτούν μεγάλες αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον και ιδιαίτερα στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών. Η μεγαλύτερη πρόκληση για τις σύγχρονες επιχειρήσεις είναι η πρόβλεψη των αλλαγών αυτών και η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών.

Όταν είσαι νέος επιχειρηματίας, όση προηγούμενη εμπειρία και να έχεις σαν υπάλληλος, δεν μπορείς να προβλέψεις ποτέ 100% τις προκλήσεις που θα προκύψουν. Τα μικρά παθήματα που γίνονται μαθήματα έχουν να κάνουν με τον καλύτερο προγραμματισμό χρόνου και εξόδων που προκύπτουν κατά την υλοποίηση μίας ιδέας. Πλέον, είμαστε στον αέρα και ο στόχος μας για την επόμενη 5ετία είναι να ανοίξουμε τα φτερά μας για ξένες αγορές, τουλάχιστον 10, ενισχύοντας διαρκώς το προιόν μας.
 
Η συμβουλή που μπορούμε να δώσουμε σε όσους  βγαίνουν τώρα στην αγορά εργασίας είναι να μην το βάζουν κάτω! Η επιχειρηματικότητα είναι για όλους μας μία δύσκολη διαδικασία, θέλει πολύ καλό προγραμματισμό, θέλει τακτικές αναθεωρήσεις των πλάνων και καθαρό μυαλό. Θέλει καλούς συνεργάτες και ανοιχτή επικοινωνία.

 

www.wordigs.com

wordigs4%20.jpg