Θα σε κάνει να δεις την αποτυχία διαφορετικά!


H ομάδα του Mindspace επιστρέφει με νέα δράση γεμάτη αποτυχία και υπόσχεται να εμπνεύσει το φοιτητικό κοινό της Αθήνας! Το Mindspace Athens το οποίο διοργανώνει διάφορα MeetUps, κλείνει τον κύκλο αυτού του εξαμήνου με μία συνάντηση διαφορετική από όλες τις άλλες.

Kλείνει με το Mindspace Fail Tales!
Το οποίο πραγματεύεται την αποτυχία μέσα από τα προσωπικά βιώματα και ιστορίες Ελλήνων επιχειρηματιών που κατάφεραν, τελικά, να πετύχουν!

Τα Fail Tales έχουν σκοπό την τριβή των φοιτητών με την επιχειρηματικότητα μέσω ανθρώπων από τους οποίους μπορούν να παραδειγματιστούν στην startup κοινότητα.
Στοχεύουν επίσης και στην ενδυνάμωση των σχέσεων των φοιτητών με τα πρότυπα αυτά μέσω του networking που γίνεται στο τέλος του κάθε διοργάνωσης.

Τo 1o Fail Tales Athens by Mindspace θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 19:00, στον 1ο όροφο, του Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα).

failnormal.jpg

Δε θα διστάσουν να μας μεταφέρουν την δική τους πλευρά της αποτυχίας στον επιχειρηματικό κόσμο και πως αυτή συνέβαλλε στην μετέπειτα άνοδό τους. 
Τέλος, θα ακολουθήσει συζήτηση και networking στον χώρο, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να συναναστραφούν με τους ομιλητές, αλλά και μεταξύ τους!

fail.jpg