Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις νέους ανθρώπους να ενώνουν δημιουργικά τις δυνάμεις τους


...αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες που ανοίγουν προοπτικές στο αυριανό εργασιακό περιβάλλον.

Το Thinkbiz Academy, μια διοργάνωση που ξεκίνησε το 2017 από ένα μικρό σύνολο φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά στους χώρους του OTEAcademy με το πιο νεανικό πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας. Με σύνθημα «Elevator Catalyst», το φετινό διήμερο (17 & 18 Μαίου) προτρέπει να βρούμε τον προσωπικό μας καταλύτη.

«Πρόκειται για ένα συνέδριο από νέους για νέους», είπε χαρακτηριστικά η κεντρική διοργανώτρια Κωνσταντίνα Μουντάκη. «Πρέπει να ρισκάρεις για να αντεπεξέλθεις στη σημερινή αγορά εργασίας, να βρεις τον καταλύτη που θα σε εξελίξει ως άτομο και θα σε κάνει να καινοτομήσεις». Ομιλίες και πάνελ με καταξιωμένα στελέχη μεγάλων εταιριών, ανοιχτές συζητήσεις, εξωτερικά happenings και πολλά start ups.

ThinkBiz-Academy-1.jpg

«Στόχος είναι κάθε συμμετέχων να πάρει μια εμπειρία 360 μοιρών», παρατήρησε ο συν-διοργανωτής Γιώργος Ορφανίδης. Ενισχύοντας το βιωματικό κομμάτι του διήμερου, στο πρόγραμμα βλέπουμε διάφορα εργαστήρια που ποντάρουν στην αμεσότητα και τη διάδραση (20-50 ατόμων), προσομοιώσεις επαγγελματικών συνεντεύξεων (mock up interviews), συμβουλές για να φτιάξεις το καλύτερο βιογραφικό και δικτύωση με επιτυχημένες επιχειρήσεις είναι μερικά από τα highlights του διήμερου. Φυσικά δεν θα λείπει το fun κομμάτι από τη διοργάνωση, με παιχνίδια, κληρώσεις, stand up παράσταση και ένα μεγάλο after party για φινάλε

Ενδεικτικά, φέτος καλύπτονται οι τομείς του Marketing, Sales, του Human Resources Management και του IT, αλλά και της ενέργειας, του τουρισμού του διαδικτυακού περιεχομένου κά.

Προλαβαίνεις να αγοράσεις το εισητηριό σου!
Τιμή εισητηρίου για το 2ημερο: 5Ε

thinkbiz_.jpg