Απευθύνεται σε νέους έως 30 ετών.


Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας αναζητά 8 νέους έως 30 ετών που ενδιαφέρονται για την πράσινη επιχειρηματικότητα και θα ήθελαν να λάβουν μέρος σε ένα δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Έργου International Green Entrepreneurship & Innovative Employment Center. 

Θα διεξαχθεί στο χώρο της Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας (Τσίλλερ 61, κοντά στον σταθμό του μετρό Άγιος Ελευθέριος). Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και οι διοργανωτές καλύπτουν το μεσημεριανό γεύμα.

Θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις σε ένα διεθνές περιβάλλον, να γνωρίσεις νέους από τη Λιθουανία, την Ουγγαρία και την Τουρκία και να εξελίξεις τις επιχειρηματικές δεξιότητές σου. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά και δεν θα υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι μέχρι και την 5η Νοεμβρίου. Αν επιθυμείς να λάβεις μέρος, στείλε μέιλ με το όνομα, το τηλέφωνό σου και τους λόγους που θέλεις να συμμετάσχεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το ευρωπαϊκό έργο και αιτήσεις συμμετοχής: site.greenovate.net, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 210 3313690.