Είναι η δεύτερη χρονιά που προκηρύσσεται. Σε λίγες μέρες λήγουν οι υποβολές συμμετοχής.


To Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Μεταφοράς Τεχνολογίας ΕΛΚΕ ΓΠΑ μόλις ανακοίνωσε τον 2ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας ΓΠΑ, InnovInAgri.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες των 2 έως 5 ατόμων/μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΓΠΑ, όπως προπτυχιακοί φοιτητές, μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τρεις φάσεις:

1η φάση: Υποβολή επιχειρηματικής ιδέας έως 19 Οκτωβρίου 2018.

Για τη συμμετοχή σου στην α’ φάση του διαγωνισμού καλείσαι να γράψεις μια σύντομη, σαφή και τεκμηριωμένη περιγραφή της επιχειρηματικής σου ιδέας που δεν θα ξεπερνάει τις 3 σελίδες.

2η φάση: Υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου. Προθεσμία: 15 Μαΐου 2019.

Στο στάδιο αυτό πραγματοποιείται η Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Σχεδίου μέσω της υποχρεωτικής παρακολούθησης σειράς σεμιναρίων και δράσεων καθοδήγησης (mentoring), σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΛ και άλλους φορείς.

Οι ομάδες που θα ολοκληρώσουν τη β’ φάση του διαγωνισμού καταθέτοντας το τελικό παραδοτέο θα συμμετάσχουν στην 3η φάση του διαγωνισμού, την εκδήλωση βράβευσης.

3η φάση: Εκδήλωση βράβευσης.

Στην 3η φάση θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων των ομάδων στην
επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού με σκοπό την ανάδειξη των νικητριών ομάδων. Όλες οι ομάδες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ομάδες που θα διακριθούν θα λάβουν χρηματικά έπαθλα και θα υποστηριχθούν από το InnovInAgri για την συμμετοχή τους σε νέους διαγωνισμούς ή τη φιλοξενία τους σε θερμοκοιτίδες.

Πληροφορίες αναφορικά με τα διάφορα στάδια και την εξέλιξη του Διαγωνισμού θα αναρτώνται, καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησής του, στην ιστοσελίδα www.innovinagri.aua.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείς να επικοινωνείς με την κ. Α. Αναγνώστη (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ.: 210 529 4768).