Μπορείς να υποβάλεις συμμετοχή μέχρι και 5/7.


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανάπτυξη Ψηφιακών Παιχνιδιών» υλοποιείται ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο βραχείας εκπαίδευσης σε αυτό το αντικείμενο, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να μάθουν βασικές αρχές προγραμματισμού και να αναπτύξουν τα δικά τους παιχνίδια.

Το επίπεδο γνώσεων, το αντικείμενο απασχόλησης και η εμπειρία ή μη στο συγκεκριμένο αντικείμενο δεν αποτελούν κριτήρια για την επιλογή τους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέες και νέοι, ηλικίας 18 έως και 40 ετών, με γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και αγγλικής γλώσσας.

Η έναρξη του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Νέας Γενιάς, Τμήμα Α΄ Αναπτυξιακών Δράσεων, Πανταζή Αθηνά: 210 3442492, Κατσαρού Άρτεμις: 210 3442491, Θανόπουλος Κώστας: 210 3442491. 

Εδώ το πρόγραμμα.

Εδώ η αίτηση.