Αν σπουδάζεις στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε ενδιαφέρει.


Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως ανακοίνωσε το alfavita.gr, προσφέρει τις παρακάτω υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές μέσω ιδρυμάτων και κληροδοτημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως τις 20 Μαρτίου 2018.

1) Δημήτριου Αράπογλου: 2 υποτροφίες σε ομογενείς που κατάγονται, κατά προτίμηση, από την Κωνσταντινούπολη (μηνιαίο ποσό: 250 ευρώ).

2) Πηνελόπης Χας Ηλία Ατσάρου: 3 υποτροφίες σε άπορους «επιμελείς και χρηστοήθεις φοιτητές ή φοιτήτριες της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών», που θα υποδείξει η Θεολογική Σχολή, μετά σύμφωνη γνώμη της Αδελφότητας Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ» (μηνιαίο ποσό: 400 ευρώ).

3) Βασιλείου και Μαριάννας Βασ. Μακρή: 3 υποτροφίες σε φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κληρικούς (πρεσβυτέρους και διακόνους), «διακρινόμενους για το ήθος και την επίδοση στις σπουδές τους, αλλά και αποδεδειγμένως ορθώς και υγιώς περί την ορθόδοξον πίστιν έχοντας», προτιμωμένων των φοιτητών κληρικών των καταγομένων από την Κεφαλληνία (μηνιαίο ποσό: 300 ευρώ).

4) Σωτηρίου Παπαζαφειροπούλου: 4 υποτροφίες σε φοιτητές όλων των Σχολών και των Τμημάτων των Ελληνικών Πανεπιστημίων, καταγόμενους από το Δήμο Ανδρίτσαινας (μηνιαίο ποσό: 300 ευρώ).

5) Μαρίας Στάη: 15 υποτροφίες, σε Κυθήριους πρωτοετείς φοιτητές (μηνιαίο ποσό: 160 ευρώ).

6) Θωμά Σουρλή: 1 υποτροφία, σε άπορο φοιτητή ή φοιτήτρια όλων των Σχολών και Τμημάτων του ΕΚΠΑ, καταγόμενη/νο από το νομό Λακωνίας (μηνιαίο ποσό: 102,71 ευρώ).

7) Δημητρίου Τρικούπη: 3 υποτροφίες, σε άπορους άρρενες φοιτητές ιατρικών ή πολυτεχνικών σχολών της χώρας, καταγόμενους από το Δημοτικό Διαμέρισμα Πραγματευτής είτε από την Δημοτική Ενότητα Λεωνιδίου, είτε από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας (μηνιαίο ποσό: 117,39 ευρώ).

8) Δωροθέου Σχολαρίου (Αγαθοεργίες): 1 υποτροφία, σε άπορο ή ορφανό φοιτητή, καταγόμενο εξ Αμαράντου (πρώην Βενδίστη) Ν. Τρικάλων (μηνιαίο ποσό: 300 ευρώ).

Βρες την αίτηση εδώ