Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 28/2.


Το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (INEB) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Innovative risk assessment for individualizing treatment in chronic lymphocytic leukemia», χορηγεί μία μεταπτυχιακή υποτροφία σε έναν/μία (1) μεταπτυχιακό (-ή) φοιτητή/φοιτήτρια με τον/την οποίο(-α) θα συναφθεί σύμβαση υποτροφίας.

Αντικείμενο έργου υποψηφίου:

Καταγραφή δεδομένων σχετικών με τη συνολική παρακολούθηση ασθενών με Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία (ΧΛΛ), σε μορφή χρονοσειράς.

Παραδοτέα/αναμενόμενα αποτελέσματα:

Ο/Η υποψήφιος/υποψήφια που θα επιλεγεί αναμένεται να ασχοληθεί με την ανάπτυξη πλήρους βάσης δεδομένων σε Excel, που θα συμπεριλαμβάνει καταγεγραμμένα δεδομένα σε μορφή χρονοσειράς, σχετικών με τη συνολική παρακολούθηση ασθενών με ΧΛΛ.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραδοτέου έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

Απαιτούμενα προσόντα:

1. Πτυχίο ΑΕΙ Μαθηματικών ή Φαρμακευτικής.

2. Εγγεγραμμένος (-η) φοιτητής/φοιτήτρια σε αντίστοιχο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών.

3. Γνώση Χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

4. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 2310 498272 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κα Φ. Κοπάνη).

Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018.

Για δεις περισσότερες πληροφορίες κάνε «κλικ» εδώ.