Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες και θεωρείς ότι έχεις ιδιαίτερη «ματιά»; Είσαι μαθητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση; Τότε, σε ενδιαφέρει ο 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το 3ο ΕΠΑΛ Σιβιτανιδείου Σχολής «Στιγμές…».

Κανονισμός διαγωνισμού:

1) Μπορούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό μαθητές από όλα τα Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ της Ελλάδας.

2) Παρακαλούμε να υποβληθούν για κάθε μαθητή με αποστολή email δύο φωτογραφίες στην υψηλότερη ανάλυση που διαθέτει η συσκευή σας (μηχανή ή κινητό) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3) Οι φωτογραφίες πρέπει να μην είναι προϊόντα ηλεκτρονικής επεξεργασίας (μοντάζ) και χωρίς επεμβάσεις στις αρχικές διαστάσεις της εικόνας (κοψίματα).

4) Τα στοιχεία επικοινωνίας του μαθητή (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τάξη, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και email, το σχολείο, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση σχολείου) οφείλουν να δηλωθούν στην Αίτηση Υποβολής Συμμετοχής.

5) Προαιρετικά μπορεί να υποβληθεί και προτεινόμενος τίτλος για την κάθε φωτογραφία.

6) Τελευταία προθεσμία υποβολής των συμμετοχών αποτελεί η 31/1 του 2018.

7) Αρχές Φεβρουαρίου του 2018 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στα σχολεία και προσωπικά στους μαθητές‐τριες που διακρίθηκαν.

8) Οι πρώτες δέκα φωτογραφίες θα βραβευθούν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που θα γίνει σε χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο στο μηχανουργείο της Σιβιτανιδείου Σχολής το Μάιο του 2018.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 4857746, 210 4857683.

Βρες εδώ την Αίτηση Υποβολής Συμμετοχής.