Κάνε τα πρώτα σου βήματα σε μια από τις κορυφαίες γλώσσες προγραμματισμού χωρίς να ξοδέψεις ούτε ευρώ.


Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σού δίνει την ευκαιρία να μυηθείς σε μια από τις κορυφαίες γλώσσες προγραμματισμού, την Python, μέσα από ένα δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάριο.

Με διδάσκοντα τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής κ. Σταύρο Δημητριάδη, θα παραδοθεί μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας Coursity.gr με τίτλο «Εισαγωγή στον Προγραμματισμό με Python».

Η συνολική διάρκειά του είναι έξι εβδομάδες και 60 ώρες. Η διδασκαλία του θα γίνει με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, κατά τα πρότυπα των MOOCs (Massive Open Online Courses). Οι συμμετέχοντες, δηλαδή, θα παρακολουθούν μαγνητοσκοπημένες βιντεοδιαλέξεις και θα κάνουν τις εργασίες που τους ανατίθενται όποτε και σε όποιο χώρο επιθυμούν.

Αν θέλεις, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου μπορείς να αποκτήσεις το πιστοποιητικό επιμόρφωσης από τη Δομή Δια Βίου Μάθησης του ΑΠΘ καταβάλλοντας 60 ευρώ. 

Το σεμινάριο αρχίζει στις 16/10 και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://coursity.gr/courses/course-v1:AUTH+Prog1+2017_T2/about