Αφορά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Strategic HRM, κόστους 12.500 ευρώ.


Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, που θα βρίσκεται στις Ημέρες Καριέρας 2017 (14-15/10), θέλει να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα και επιθυμούν να σπουδάσουν. 

Έτσι, μαζί με το kariera.gr προσφέρουν για πέμπτη συνεχόμενη φορά τη δυνατότητα σε έναν από τους συμμετέχοντες στις Ημέρες Καριέρας να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resources Management.

Η υποτροφία αφορά αποκλειστικά την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019. Είναι ανοιχτή για υποψηφίους:

-με χαμηλό εισόδημα.

-ανέργους.

-άτομα με ειδικές ανάγκες.

-άτομα πολύτεκνων οικογενειών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα όπως αυτά περιγράφονται στο http://www.alba.edu.gr/degree-programs/masters/msc-in-strategic-hrm/ και να επισκεφτούν τις Ημέρες Καριέρας 2017.

Το μεταπτυχιακό ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2018 και διαρκεί 18 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται απογευματινές ώρες (18-22.00) και κάποια Σαββατοκύριακα, διευκολύνοντας έτσι τους συμμετέχοντες που εργάζονται ταυτόχρονα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν την αίτηση οικονομικοκοινωνικών κριτηρίων, που θα λάβουν από τους διοργανωτές, με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και παράλληλα να υποβάλουν την αίτηση για το μεταπτυχιακό ηλεκτρονικά (https://applications.alba.edu.gr/) μέχρι τις 7/11. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα κριτήρια που απαιτούνται, μπορείς να επικοινωνήσεις με την κ. Σόφη Δημητριάδου, τηλ.: 210 8964531 (εσωτ. 2250), e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκεφτείς την ιστοσελίδα http://www.alba.edu.gr/degree-programs/masters/msc-in-strategic-hrm/