Η πρόσφατη επένδυση του τραγουδιστή έγινε αντικείμενο εργασίας στην ΑΣΠΑΙΤΕ.


Μέχρι την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ) έφτασε η χάρη του Σάκη Ρουβά, αφού καθηγητής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα την πρόσφατη επένδυση που έκανε ο τραγουδιστής στην Καρδίτσα ως αντικείμενο εργασίας! 

Συγκεκριμένα, η διατύπωση της εργασίας που κλήθηκαν να μελετήσουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου ανέφερε: 
«Σε έκταση 37 στρεμμάτων, στον Άγιο Βησσάριο Καρδίτσας, θα υλοποιηθεί από έναν γνωστό σας (Σ.Ρ) μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής βιοαερίου, από απόβλητα βιομηχανικού σφαγείου  και παραγωγής ενέργειας που θα χρησιμοποιείται για την ενεργειακή αυτάρκεια θερμοκηπίων που θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα βιοαερίου. Να αναπτύξετε το όλο θέμα».

agrotissakis.jpg

Σύμφωνα με το capital.gr, με αυτό τον τρόπο, ο καθηγητής κέντρισε το ενδιαφέρον των φοιτητών του για ένα θέμα που αφορά εκτός από τις επενδύσεις και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ενώ το θέμα της εργασίας έγινε αντικείμενο συζήτησης για πολλές μέρες στο Πανεπιστήμιο. 

Μάλιστα, δεν έλειψαν και κάποιοι φοιτητές που έστειλαν μηνύματα στα social media του Σάκη Ρουβά ζητώντας του περισσότερες πληροφορίες για την επένδυσή του από όσες έχουν ήδη κυκλοφορήσει στον Τύπο!