Για την ένταξη στο πρόγραμμα γίνονται αιτήσεις ως τις 31 Μαΐου.


Open Day Presentation ή ανοιχτή παρουσίαση επί το ελληνικότερον, θα πραγματοποιήσει το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 3 Μαΐου για τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Η παρουσίαση, που θα γίνει στο Κτήριο Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΟΠΑ (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 8ος όροφος, αίθουσα 802) στις 18.00, απευθύνεται σε όσους σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα της καριέρας τους στον χώρο των επιχειρήσεων, ως στελέχη ή επιχειρηματίες, με στόχο να τους ενημερώσει για:

·    το πώς ένα MBA θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων τους,
·    τους βασικούς πυλώνες στους οποίους διαρθρώνεται το πρόγραμμα ΜΒΑ International,
·    τις προοπτικές διεθνούς δικτύωσης και καριέρας,
·    την εμπειρία παρακολούθησης ενός ΜΒΑ από καθηγητές, φοιτητές, απόφοιτους και στελέχη 
·    τη διαδικασία υποβολής αίτησης,
·    τη δυνατότητα χρηματοδότησης των σπουδών στο πρόγραμμα.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διδάσκεται εξολοκλήρου στα αγγλικά από διδακτικό προσωπικό κι επισκέπτες ομιλητές από 4 ηπείρους, προσελκύει φοιτητές από περισσότερες από 10 χώρες ετησίως, ενώ το δίκτυο των αποφοίτων του εκτείνεται σε περισσότερες από 40 χώρες.

Εξάλλου, με ένα δίκτυο από περισσότερες από 200 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, το ΜΒΑ International έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ποσοστά απασχολησιμότητας έως και 95% για τους αποφοίτους του (3 μήνες μετά την αποφοίτηση, στατιστικά 2016).

Είναι μερικής φοίτησης (Part-time, διάρκεια 22-26 μήνες) αλλά και πλήρους (Full-time, διάρκεια 14 μήνες), αποτελείται από περισσότερα από 40 μαθήματα και οι φοιτητές μπορούν να ακολουθήσουν τη γενική Κατεύθυνση (Business Administration) ή να επιλέξουν μεταξύ πέντε κατευθύνσεων ειδίκευσης: Finance, Marketing & Strategy, Innovation & Entrepreneurship, International Business, Technology, Logistics & Operations.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην Open Day Presentation και να υποβάλετε ερωτήματα που θα θέλατε να απαντηθούν στην παρουσίαση πατήστε εδώ

Η αίτηση για την ένταξη στο πρόγραμμα πρέπει να κατατεθεί ως τις 31 Μαΐου 2017 και απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:
·    Αίτηση σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή (διαθέσιμη από εδώ, www.imba.aueb.gr) 
·    Αναλυτικό Βιογραφικό στα Αγγλικά
·    Αντίγραφο πτυχίου AEI – TEI (αναγνώριση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ για τους κατόχους τίτλου ιδρυμάτων της αλλοδαπής)
·    Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας
·    Πιστοποιητικό άριστης γνώσης της Αγγλικής (Proficiency, TOEFL ή IELTS)
·    Πιστοποιητικά γνώσης άλλων ξένων γλωσσών (αν υπάρχουν)
·    Σκορ GMAT (min. 550, υποχρεωτικό μόνο για όσους κάνουν αίτηση για το Full-time πρόγραμμα)
·    Δύο συστατικές επιστολές (κατά προτίμηση από εργοδότες)
·    Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας (min. 3 χρόνια), η οποία αποδεικνύεται με πιστοποιητικά/βεβαιώσεις επίσημου ασφαλιστικού φορέα ή βεβαιώσεις των φορέων απασχόλησης
·    Μία έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητος
·    Βεβαίωση ολοκλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων (για άρρενες υποψηφίους)
·    Αποδεικτικό κατάθεσης 50 ευρώ (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Αρ. Λογ.: 110/48007618, Δικαιούχος: ΕΛΚΕ ΟΠΑ, IBAN: GR 490110 1100 0000 1104 8007 618, BIC: ETHNGRAA)

Η αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορεί να υποβληθεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00-17.00 στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 11362 Αθήνα – 8ος, γραφείο 805). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία στα τηλέφωνα 210 8203 659, -662, -677 και -680, ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..