22.000 δωρεάν εισιτήρια από την Aegean σε νέους φοιτητές 


 

22.000 δωρεάν εισιτήρια από την Aegean σε νέους φοιτητές 

 

Η Aegean συνεχίζει να βρίσκεται #kontastousneous και να τους στηρίζει στα πρώτα τους βήματα, προσφέροντας, μέσω του ομώνυμου προγράμματος, περισσότερα από 22.000 δωρεάν εισιτήρια σε φοιτητές που σπουδάζουν σε ελληνικά πανεπιστήμια, μακριά από τον τόπο διαμονής τους.

 

Το ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής είναι γεμάτο προσμονή και πολύ ενθουσιασμό για τις μοναδικές εμπειρίες που θα ακολουθήσουν. Όμως, για εκείνους που θα σπουδάσουν μακριά από το μέρος όπου μεγάλωσαν, φέρνει και άγχος για τον πρώτο αποχωρισμό με την οικογένεια, την απομάκρυνση από το πατρικό, τη ζωή σε μία διαφορετική πόλη αλλά και προβληματισμό για τα έξοδα που οι σπουδές θα δημιουργήσουν.

 

Η Aegean αναγνωρίζει τις ανησυχίες των νέων και βρίσκει τρόπους να είναι δίπλα τους ώστε τα φοιτητικά χρόνια να είναι όσο γίνεται πιο ξένοιαστα! Με το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους» και με βάση συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε νεοεισαχθέντες φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων. Σκοπός είναι να απαλλάξει τους νέους από το μεγάλο άγχος της μετακίνησής τους κατά τη διάρκεια των σπουδών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να επιστρέφουν στο σπίτι τους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα όποτε το έχουν πραγματικά ανάγκη και χωρίς κόστος.

 

Η Α’ φάση του προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014 ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2014 και μόλις αυτό το Νοέμβριο  ολοκληρώθηκε η Β’ φάση για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015. Συνολικά θα προσφέρει περισσότερα από 22.000 δωρεάν εισιτήρια σε 500 φοιτητές στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air.

 

200 φοιτητές από νησιά άγονων γραμμών όπως την Αστυπάλαια ή την Κάρπαθο και 300 από την υπόλοιπη Ελλάδα, απέκτησαν τη δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης προς και από την ιδιαίτερη πατρίδα τους στον τόπο σπουδών τους για όλη την ακαδημαϊκή τους πορεία. Έτσι θα μπορέσουν απρόσκοπτα να συγκεντρωθούν στις σπουδές τους και στην φοιτητική τους ζωή, ξενοιάζοντας.

 

Τα ονόματα των φοιτητών που επιλέχθησαν στο πρόγραμμα αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους» μπορείτε να βρείτε στο www.kontastousneous.gr.