Γνώρισε το Επάγγελμα που σου ταιριάζει και ξεκίνα την καριέρα σου τώρα!


 

Γνώρισε το Επάγγελμα που σου ταιριάζει και ξεκίνα την καριέρα σου τώρα!

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την καριέρα σου άρχισε! Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. σού προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! Για όλο τον Σεπτέμβριο το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. σάς προσκαλεί σε ανοιχτά και δωρεάν Σεμινάρια στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στο κέντρο της Αθήνας. 

 

Δέκα (10) Τομείς Σπουδών και εξήντα οκτώ (68) Ειδικότητες δίνουν το εισιτήριο για τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος. Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, ΜΜΕ & Επικοινωνία, Art & Design, Υγεία, Μόδα & Ομορφιά, Παιδαγωγικά, Τουριστικά Επαγγέλματα, Sound & Music, Cinema & TV. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. παρέχει Κρατικό Δίπλωμα και η φοίτηση διαρκεί δύο (2) χρόνια (4 εξάμηνα).

 

Σε ένα κόσμο που τα επαγγελματικά δεδομένα ανατρέπονται καθημερινά, το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων και αφουγκράζεται τον παλμό της αγοράς, αλλά και το εργασιακό άγχος των νέων ανθρώπων.

 

Από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου έλα στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. για να απολαύσεις μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία εντελώς δωρεάν! Γνώρισε το Επάγγελμα που σε ενδιαφέρει μέσα από τα μοναδικά Σεμινάρια και Εργαστηριακά Μαθήματα από καταξιωμένους καθηγητές, που μόνο το I.IEK D.O.M.I. διοργανώνει. 

 

Διεκδίκησε το μέλλον σου στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. !

Μπες στο www.domi-iek.gr/domi-festival-september  ή τηλεφώνησε στο 210 38 38  160 και μάθε αναλυτικά το Πρόγραμμα των Δωρεάν Σεμιναρίων και τις Παράλληλες Δράσεις του D.O.M.I. /*festival*/ .

 

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ!

 

Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | www.domi-iek.gr  | facebook.com/domi.iek