Δεν απαιτούνται εξετάσεις!


Στο τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών μπορείτε μέχρι τις 30 Απριλίου να υποβάλετε αίτηση για το μεταπτυχιακό «Ειδική Αγωγή». 

Το ετήσιο κόστος των διδάκτρων είναι 1.800 ευρώ, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας ταχυδρομικά με συστημένη αποστολή και με ημερομηνία ταχυδρομικής σφραγίδας, στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Αθηνών- Γραμματεία ΤΕΑΠΗ, Ναυαρίνου 13α Ισόγειο, (υπόψη Α. Χαλαζωνίτη) Τ.Κ. 106 80, Αθήνα. Για την εισαγωγή στο μεταπτυχιακό δεν υπάρχουν εξετάσεις, απλώς εξετάζεται ο φάκελος του υποψηφίου από την αρμόδια επιτροπή (30% στην τελική βαθμολογία) και γίνεται συνέντευξη (70%, η συνδρομή της στη βαθμολογία).

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-3688526 και 210-3688040 ή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αλλά και στο www.ecd.uoa.gr, στην κατηγορία των Μεταπτυχιακών Σπουδών - ΠΜΣ Ειδική Αγωγή.