Η κατάλληλη ευκαιρία για fashion πειραματισμούς


Η κατάλληλη ευκαιρία για fashion πειραματισμούς

Υπάρχει ένας τρόπος για να ‘’εκπαιδευτούμε’’ να ντυνόμαστε πιο σωστά και να καταλάβουμε τι είναι αυτό που μας κολακεύει και μας πηγαίνει καλύτερα.
Αυτός είναινα ενημερωνόμαστε έτσι, ώστε να προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες και τάσεις της εποχής και έπειτα μέσα από δοκιμές και πειραματισμούς να βρούμε αυτό, που είναι ιδανικό για εμάς. Για το δικό μας προσωπικό στιλ και σωματότυπο.

Οι διάφορες δοκιμές και πειραματισμοί με τα ρούχα σου, με τάσεις, με συνδυασμούς που δεν είχες σκεφτεί ποτέ… θα σε οδηγήσουν ένα βήμα παρακάτω. Θα εξελίξεις το στιλ σου και τις εμφανίσεις σου. Θα ανανεωθείς και θα εντυπωσιάσεις.

https://www.instagram.com/p/B9jsCYKF6RY/

Η καραντίνα έχει τόσες ευκαιρίες. Μη τις πετάς. Μη σπαταλάς άσκοπα τον χρόνο σου.
Τώρα είναι η ευκαιρία να πειραματιστείς με τα ήδη υπάρχοντα ρούχα σου ήνα φέρεις ξανά στην επιφάνεια τα vintage κομμάτια που σου πηγαίνουν. Να παίξεις με colour blocking συνδυασμούς, να δοκιμάσεις trends τα οποία δίσταζες ή δεν είχες τον χρόνο για να δεις πως ακριβώς θα τα προσαρμόσεις επάνω σου…

https://www.instagram.com/p/B-mwucIDUXF/

Σιγά σιγά με τις νέες δοκιμές και τους πειραματισμούς θα μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα τι σου ταιριάζει και θα ανακαλύψεις νέους τρόπους για να φορέσεις τα κομμάτια που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου. Το σημαντικό όμως είναι να αφήσεις ελεύθερο το μυαλό σου και το στιλ σου, να ‘’ανοιχτείς’’ και να πειραματιστείς με ρούχα και συνδυασμούς που ποτέ ως τώρα δεν είχες δοκιμάσει. Μη ξεχνάς άλλωστε πως η μόδα δεν έχει κανόνες.

https://www.instagram.com/p/B-m79Z2Kb7s/

Αν νιώθεις ο εαυτός σου σε αυτά που φοράς, σε εκφράζουν και πρωτίστως σε κολακεύουν τότε μπορείς να φορέσεις ότι πραγματικά επιθυμείς! Και για να το καταφέρεις αυτό χρειάζεται απλώς ‘’να ψαχτείς’’, να ενημερωθείς και να εμπνευστείς από σωστές πηγές. Τώρα, στην καραντίνα μας, είναι η ιδανική ευκαιρία να εξελίξουμε το στιλ μας και να πάμε ένα βήμα παραπέρα.