Για όλα υπάρχουν εξηγήσεις...


Ίσως μπορεί να μην ξέρεις γιατί ντύθηκαν οι περισσότεροι τόσο ακραία και ασυνήθιστα... όμως με το συγκεκριμένο άρθρο θα ενημερωθείς για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Gala και το μεγαλύτερο πάρτυ μόδας της χρόνιας.

Εχθές το βράδυ λοιπόν, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης άνοιξε τις πύλες του για την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνεται από την διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour. Κάθε χρόνο υπάρχει και ένα διαφορετικό θέμα που ακολουθούν οι καλεσμένοι. Φετινοί παρουσιαστές η Lady Gaga, o Harry Styles και η Serena Williams.
 

Θέμα για το 2019 ήταν «Camp: Notes on Fashion», ένα ελεύθερο θέμα, που άφησε πολλά περιθώρια φαντασίας, δημιουργηκότητας και τέχνης. Η εκδήλωση αυτή, συνδέεται άμεσα με το Ινστιτούτο Κοστουμιών, τα κοστούμια που φορούνε οι celebrities της βραδιάς, θα βρίσκονται έπειτα στο Μουσείο ως εκθέματα. Γι 'αυτό λοιπόν πρέπει να αποτελούν και έργο τέχνης...
Το θέμα του 2019 ζητούσε υπερβολή, ειρωνεία, χιούμορ, παρωδία, σάτιρα, τέχνη, θεατρικότητα, πλεονασμό, χλιδή και νοσταλγία που εκφράζονται μέσα από τη μόδα.

Πάμε να δούμε κάποιες από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν φέτος και τράβηξαν την προσοχή...

Η πάντα εντυπωσιακή Ναόμι Κάμπελ φόρεσε μωβ δημιουργία του Pier Paolo Piccioli του οίκου Valentino με λεπτομέρεια λευκής δαντέλας και κάπας με φτερά.

naomi-kampel-met-gala.jpg

«Diamonds are girl's best friend» για την Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς εμφανίστηκε με ασημένιο φόρεμα Versace και διαμαντένιο headpiece. Το λουκ της ολοκληρώθηκε με διαμαντένιο περιδέραιο, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδι του Χάρι Γουίνστον.

jennifer-lopez-met-gala.jpg

Η Κάρα Ντελεβίν σε ουράνιο τόξο, το οποίο φέρεται να εμπνεύστηκε από το Pride, όπως αναφέρει το αμερικανικό Hello. Το κεφάλι της κοσμούσε ένα headpiece που είχε τα πάντα από μπανάνες μέχρι στόματα.

cara-delevigne-met-gala.jpg

Η Σελίν Ντιόν, επέλεξε να φορέσει ένα ασημένιο κορμάκι με κρόσσια του Oscar De La Renta και ένα φανταστικό καπέλο.

celine-dion-met-gala.jpg

Οι αδελφές της Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, τύπου γοργόνες, πόνταραν στα φτερά και στο χρώμα. Η Κένταλ Τζένερε εμφανίστηκε στο ροζ χαλί του Met Gala με πορτοκαλί δημιουργία Versace, οίκο που επέλεξε να φορέσει και η αδελφή της Κένταλ αλλά σε μωβ φόρεμα.

kendal-kylie-jenner-met-gala.jpg

Οι εμφανίσεις της Κέιτι Πέρι στο Met Gala θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό πολλών, μιας και η τραγουδίστρια επέλεξε να ντυθεί «πολυέλαιος» και μπέργκερ. Η τραγουδίστρια επέλεξε Τζέρεμι Σκοτ για την Moschino. Μετά, άλλαξε και μεταμορφώθηκε σε μπέργκερ...

katy-perry-met-gala.jpg

https://www.instagram.com/p/BxJVvJuhXcF/

Eπική ήταν και η παρουσία του Τζάρεντ Λέτο, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα Gucci φόρεμα διακοσμημένο με πέτρες, κρατώντας στα χέρια του το κεφάλι του (όπως τα μοντέλα στο σόου του οίκου για το Φθινόπωρο-Χειμώνας ‘18).

jared-leto-met-gala.jpg

Η Cardi B, όπως άλλωστε συνηθίζει, έκανε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση με μια κατακόκκινη δημιουργία με τεράστια ουρά που κατέληγε σε φτερά, τα οποία δεν έλειπαν και από τους ώμους της.

cardi-b-met-gala.jpg