H adidas εντυπωσιάζει για μία ακόμα φορά…


H διαχρονική αισθητική σε ρούχα και αξεσουάρ αποτελεί μέχρι σήμερα έμπνευση για τον κόσμο της μόδας. Η adidas, με σεβασμό στην vintage αισθητική αλλά και ακολουθώντας παράλληλα τις σύγχρονες τάσεις της μόδας δημιούργησε τα νέα sneakers Continental 80 που είναι δεδομένο ότι θα γράψουν τη δική τους ιστορία. Παρουσιάζονται σε ανανεωμένες διαστάσεις, χρώματα και υλικά ώστε να ταιριάζουν ιδανικά σε άντρες και γυναίκες.

AdvPl2.jpg 

Οι λόγοι που θα τα αγαπήσεις και το 2019!

Στο design τους πρωταγωνιστούν υλικά όπως το απαλό δέρμα στο επάνω μέρος τους, η διπλή σόλα για έξτρα δυναμισμό και o minimal χαρακτήρας τους που τα κάνει να ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο. Η ποικιλία σε χρώματα θα σε ξετρελάνει!  Ώρα να θέσεις νέα standards στο casual σου ντύσιμο δε νομίζεις;

AdvPl4.jpg 

Το εμβληματικό Continental 80 επιστρέφει “only for everyone

Τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 οι φανς των αθλητικών παπουτσιών έχουν έναν λόγο παραπάνω να χαίρονται για τη ανανεωμένη ντουλάπα τους. Με γραμμές που μαγνητίζουν και τολμηρό color-blocking, μαζί με τον πολύπλευρό χαρακτήρα του μετατρέπουν το Continental 80 σε ένα εμβληματικό sneaker που κατακτά επάξια τη θέση του ανάμεσα στην εικονική ιστορία των adidas Originals και όχι μόνο. 

AdvPl5.jpg 

AdvPl3.jpg

 

Θες να τα δοκιμάσεις;

Ανακάλυψε το Continental 80 στο adidas Originals store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), σε επιλεγμένα sneaker stores και στο adidas.gr.

Για περισσότερα νέα, μείνε συντονισμένος στη Facebook Page των adidas Originals και στο @adidasoriginals στο Instagram.