Δες τη νέα σειρά merch που κυκλοφορεί


Ο Drake επιμένει να δείχνει την αγάπη του στην Ατλάντα, κυκλοφορώντας μια νέα συλλογή ρούχων. Συνεργάζεται με το στριπτιτζάδικο Magic City την Ατλάντα και μέσα από την συλλογή ρούχων, αποδεικνύει την σημασία που έχει το κλαμπ στην ραπ κουλτούρα.

Το κλαμπ, εδώ και πολλά χρόνια, προσφέρει το έδαφος σε ραπερς ώστε να παρουσιάσουν την μουσική τους, όσο βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Το κλαμπ έχει αναδείξει ραπερς όπως τον Young Thug, τον Future, τον 2 Chainz, μεταξύ άλλων.

Η σειρά περιλαμβάνει φουτεράκια aka hoodies, t-shirts, φόρμες και σορτς τα οποία είναι όλα εμπνευσμένα από το strip club.

Τα ρούχα περιλαμβάνουν το λογότυπο του Magic City και από πάνω αναγράφεται το όνομα το τελευταίου άλμπουμ του Drake “Scorpion”. Κάποια από τα ρούχα μάλιστα, έχουν τυπωμένα πάνω τους τα γραφικά τα οποία έχουν μια neon αισθητική και φωτίζουν στο σκοτάδι.

Οι τιμές κυμαίνονται ανάμεσα στα 45 και 120 δολάρια. Η capsule συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου και είναι διαθέσιμη στο tourlife.com.

drakexmagicityscorpion_01.jpgdrakexmagicityscorpion_02.jpgdrakexmagicityscorpion_03.jpgdrakexmagicityscorpion_04.jpgdrakexmagicityscorpion_05.jpgdrakexmagicityscorpion_06.jpgdrakexmagicityscorpion_07.jpgdrakexmagicityscorpion_08.jpg