Το αξεσουάρ που φοράνε όλοι άνδρες στις εμφανίσεις τους


Και πάνω που νομίζαμε ότι η athleisure μόδα δεν θα μπορούσε να φτάσει περισσότερο στο peak της, στο Τόκιο βάζουν… φρένο.

Ναι, τα αθλητικά ρούχα, παπούτσια… “lifestyle” και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, έχουν «ξεσπάσει» για τα καλά στις εμφανίσεις ανδρών και γυναικών ανά τον κόσμο, στην Ιαπωνία όμως οι street style σταρ έχουν άλλες βλέψεις.

Ούτε εμείς το περιμέναμε να δούμε τις γραβάτες να πρωταγωνιστούν στους δρόμους του Τόκιο λοιπόν. Κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στην γνωστή μεγαλούπολη το «παραδοσιακό» -κατά τα άλλα- ανδρικό αξεσουάρ αναδείχθηκε με τέτοιο τρόπο στα looks των Ιαπωνέζων, που μόνο συντηρητικό δεν μπορείς να το πεις.

Είτε φορεμένο με τον κλασικό τρόπο γύρω από ένα πουκάμισο, είτε σαν ζώνη, μια γραβάτα γίνεται τώρα το ΙΤ item της σεζόν.

ititem_tokyo_trending_ties_01.jpgititem_tokyo_trending_ties_02.jpgititem_tokyo_trending_ties_03.jpgititem_tokyo_trending_ties_04.jpgititem_tokyo_trending_ties_05.jpgititem_tokyo_trending_ties_06.jpgititem_tokyo_trending_ties_07.jpgititem_tokyo_trending_ties_08.jpgititem_tokyo_trending_ties_09.jpgititem_tokyo_trending_ties_10.jpg 

Φωτογραφίες: Eva Al Desundo για το highsnobiety.com