Πάω γρήγορα στο κατάστημα της Forever 21 και… βγάζω πρόγραμμα!


Disclaimer: Είμαι άνθρωπος που του αρέσει η οργάνωση. Ειδικά, όσον αφορά το στιλ μου. Αν δεις την ντουλάπα μου, είναι πολύ οργανωμένη. Είναι τακτοποιημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορώ εύκολα να συνθέτω τα outfits μου. Σε ένα πράγμα που με βοηθάει πολύ αυτό, είναι στο να συνθέτω επιτυχημένα looks.Το να υπάρχει οργάνωση στο στιλ μου λοιπόν, είναι για εμένα σημαντικός παράγοντας.

Κάτι που βρίσκω πολύ χρήσιμο, είναι το να οργανώνω από την αρχή της εβδομάδας τα σύνολα που θα φορέσω κατά την διάρκεια αυτής. Με βάση το πρόγραμμά μου αρχικά και την διάθεση που έχω την δεδομένη στιγμή, βγάζω «πρόγραμμα»! Φυσικά, αυτό το… πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει μέσα στην εβδομάδα. Να αλλάξει λόγω του καιρού. Μία μέρα να βρέχει κτλ. 

Τι κάνω λοιπόν; Δημιουργώ 7 σύνολα για τις 7 ημέρες της εβδομάδας. Την διαδικασία βρίσκω πολύ πιο ευχάριστη και δημιουργική, αν επισκεφθώ το αγαπημένο μου κατάστημα ρούχων στην Αθήνα!

Πάω το Σάββατο, που αλλού; Στην Forever 21 (Ερμού 46, Αθήνα)! Κάνω μια βόλτα στο μαγαζί και συνθέτω ένα look για κάθε μέρα! Ειδικά, τώρα που έχει κυκλοφορήσει η νέα φθινοπωρινή συλλογή της Forever 21, έχω έναν λόγο παραπάνω να «βγάλω» εκεί το… πρόγραμμα της εβδομάδας!

Τα καλά νέα (νέο, δεν είναι αλλά ΟΚ) είναι το γεγονός ότι το brand προσφέρει οικονομικές επιλογές ώστε να μπορώ να κάνω τη… φάση μου, χωρίς ν’ αδειάσει το πορτοφόλι μου.

Εν τω μεταξύ, έχω ήδη σκεφτεί 7 looks για την εβδομάδα με βάση την φθινοπωρινή συλλογή. Και δεν μπορώ να αποφασίσω ποια μέρα είναι η αγαπημένη μου. Εσύ; Ποια «μέρα» είσαι; Η Δευτέρα; Το Σάββατο; Η Πέμπτη;

 

Δευτέρα

Puffer jacket + Τζιν φόρεμα + Πουκάμισο + Ankle boots

7looks_01.jpg 

Τρίτη

Φουτεράκι + Παντελόνι + Ankle boots + Backpack

7looks_02.jpg  

Τετάρτη

Καμπαρντίνα + Πουλοβεράκι + Φούστα + Ψηλές μπότες

7looks_03.jpg 

Πέμπτη

Τζιν μπουφάν + T-shirt + Φόρμα + Ankle boots + Τσάντα χιαστή

7looks_04.jpg   

Παρασκευή

Pinafore φόρεμα + Φουτεράκι + Oxford παπούτσια + Backpack

7looks_05.jpg 

Σάββατο

Πουλοβεράκι + Φούστα + Τσαντάκι μέσης + Oxford παπούτσια

7looks_06.jpg 

Κυριακή

Bomber jacket + Polo μπλουζάκι + Παντελόνα + Ankle boots + Τσάντα χιαστή

7looks_07.jpg  

Επισκέψου το κατάστημα Forever 21 (Ερμού 46, Αθήνα)

ps: Και μην ξεχνάς να μοιράζεσαι τις φωτογραφίες σου στα social media με το hashtag #forever21ermou

 

Κεντρική φωτογραφία: Dom Hill / Unsplash