Λίγη βροχή δεν σταματάει τις fashionistas να κυκλοφορήσουν στην πόλη.


Λίγη βροχή δεν σταματάει τις fashionistas να κυκλοφορήσουν στην πόλη.

Μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της Μόδας, βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Νέα Υόρκη. Fashion editors «τεράστιων» περιοδικών μόδας, στιλίστες, μοντέλα, bloggers, influencers και απλά λάτρεις της μόδας είναι όλοι στην γνωστή μεγαλούπολη με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη.

Αυτές τις ημέρες παρουσιάζονται οι συλλογές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, με τους Αμερικανούς σχεδιαστές να προσφέρουν εξαιρετικές δημιουργίες μέχρι τώρα.

Τις δημιουργίες αυτές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες αυτές οι fashionistas οι οποίες, συνθέτουν εκπληκτικά looks με αφορμή την παρουσία τους στα fashion shows.

Τι κι αν έβρεχε αυτές τις ημέρες στην Νέα Υόρκη; Τίποτα δεν σταμάτησε τις γυναίκες αυτές, από το να δείχνουν Α-Ψ-Ε-Γ-Α-Δ-Ι-Α-Σ-Τ-Ε-Σ.

Τις φωτογραφίες έχει τραβήξει ο Tyler Joe για το harpersbazaar.com.

ss19ss_nyfw_01.jpgss19ss_nyfw_02.jpgss19ss_nyfw_03.jpgss19ss_nyfw_04.jpgss19ss_nyfw_05.jpgss19ss_nyfw_06.jpgss19ss_nyfw_07.jpgss19ss_nyfw_08.jpgss19ss_nyfw_09.jpgss19ss_nyfw_10.jpgss19ss_nyfw_11.jpg

Κεντρική φωτό: Instagram @tylerjoe

Πηγή:

http://www.allyou.gr/fashion/street-style/34515-oi-kalyteres-street-style-emfaniseis-apo-tin-evdomada-modas-sti-nea-yorki