Οι φωτός που το επιβεβαιώνουν


ΟΚ, υπάρχουν αρκετοί αθλητές που ντύνονται πολύ ωραία (σ.σ. μιλάμε σε εσένα LeBron James). Ο Conor McGregor δεν είναι ένας απ’ αυτούς. Ο πυγμάχος έχει την τάση να φοράει πιο “flashy” ρούχα. Ρούχα σε πιο στενή εφαρμογή, μέχρι και γούνινα παλτό που είναι στο όριο του να χαρακτηριστούν «κιτς».

Κοιτώντας λοιπόν, τα looks του στο Instagram, συνειδητοποίησα το εξής: αυτό είναι το στιλ του. Αν τον βάλεις στο τελευταίο μοντέλο των Air Jordans, θα δείχνει «ξένο» πάνω του. Ο McGregor είναι αυτός που είναι και, τα designer ρούχα του είναι αυτά που τον εκφράζουν απόλυτα. Μέσα απ’ όλο αυτό, ο Conor αποδεικνύει τελικά, ότι το πιο επίσημο ένδυμα μπορεί να έχει προσωπικότητα.

Και είναι πολύς κόσμος που του αρέσει αυτό το ύφος. Αρέσει σε πολλούς άνδρες να φοράνε form fitting κοστούμια που αναδεικνύουν τους τρικέφαλούς τους ή τα οπίσθιά τους. Είναι μεμπτό; Όχι τα τελικά. Αρκεί να το κάνεις όχι για να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου, αλλά επειδή είσαι περήφανος για τα…. “buns of steel” που μπορεί να έχεις.

Όπως ο McGregor λοιπόν, λέει “F…..K YOU”, μέσα από τα ρούχα του –κυριολεκτικά σε αυτή την περίπτωση μιας και αυτό ήταν τυπωμένο στο κοστούμι του στην πρώτη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά την ήττα του από τον Floyd Mayweather-, έτσι και εσύ μπορείς (μεταφορικά) να πεις το ίδιο με το στιλ σου.

Αν λοιπόν, το στιλ του McGregor βρίσκεις να σου «κάνει», τότε οι παρακάτω φωτογραφίες θα αποτελέσουν inspo.

https://www.instagram.com/p/BjIU3SKgMRd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Be1ZJ5anBJl/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BlPGbPogK97/?taken-by=thenotoriousmma

https://www.instagram.com/p/BlG8827g1xH/?taken-by=thenotoriousmma

https://www.instagram.com/p/Bih7fxygyim/?taken-by=thenotoriousmma

https://www.instagram.com/p/Ba8xUYegUvZ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BcMu1XRgoGr/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BYwcXKTAlOo/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BdtlukQAWVV/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Beb2eJIgisv/?utm_source=ig_embed

Κεντρική φωτό: Instagram @thenotoriousmma