Θα λατρέψεις το στιλ τους.


Θα λατρέψεις το στιλ τους.

Δεν έχει καμία σημασία από πού είσαι. Είσαι από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία την Άπω Ανατολή; Απ’ όπου κι αν είσαι, αν έχεις αισθητική τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι το στιλ σου θα είναι πετυχημένο.

Παρόλα αυτά, υπάρχει μια χώρα που φαίνεται να ξεχωρίζει. Όχι μόνο σαν τόπος, αλλά είναι και οι κάτοικοί της που βοηθούν σ’ αυτό.

Οι γυναίκες της Σεούλ είναι σίγουρα από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες. Ξεχωρίζουν όμως πολύ, από τα δυτικά δεδομένα και σίγουρα οι εμφανίσεις τους είναι πολύ πιο περίπλοκες απ’ αυτές που θα δεις στο Παρίσι ή την Νέα Υόρκη.

Μη νομίζω ότι αφορίζω κάποιου το στιλ, αντιθέτως είναι η διαφορετικότητα που ιντριγκάρει. Κάθε τόπος έχει και την δική του κουλτούρα που σε πολλές περιπτώσεις αντικατοπτρίζεται και στο στιλ των κατοίκων τους.

Ε, λοιπόν, οι Κορεάτισσες το καταφέρουν αυτό με τα παράδοξα και out there πολλές φορές σύνολά τους, τα οποία μπορεί να μην είναι κάτι που θα φόραγες εσύ ή εγώ ή η κολλητή σου, αλλά σίγουρα πρόκειται για εμφανίσεις που προσφέρουν έμπνευση και που εντυπωσιάζουν χωρίς δεύτερη σκέψη!

seoulstreetstyle_01.jpgseoulstreetstyle_02.jpgseoulstreetstyle_03.jpgseoulstreetstyle_04.jpgseoulstreetstyle_05.jpgseoulstreetstyle_06.jpgseoulstreetstyle_07.jpgseoulstreetstyle_08.jpgseoulstreetstyle_09.jpg

Φωτογραφίες (1-4): Daniel Luna για το Highsnobiety

Φωτογραφίες (5-9) & κεντρική φωτό: Emily Malan για το Vogue UK

Πηγή:

http://www.allyou.gr/fashion/street-style/32938-seoul-street-style-se-allo-level-to-stil-ton-koreatisson