Άνεση και στιλ πάνε μαζί. Duh.


Άνεση και στιλ πάνε μαζί. Duh.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ το παθαίνω συχνά αυτό. Το καλοκαίρι μού είναι δύσκολο καμιά φορά να βρω το τέλειο σύνολο να φορέσω. Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να υπολογίσουμε: ο καιρός, η περίσταση, η διάθεση και ένα σωρό ακόμα λόγοι που μας κάνουν να χρειάζεται να σκεφτούμε λίγο περισσότερο πριν συνθέσουμε ένα look.

Με την έλλειψη των layers, το να φορέσουμε απλά ένα τζιν παντελόνι και ένα t-shirt μοιάζει βαρετό. Γιατί μέσα σ’ όλα, θέλουμε να νιώθουμε και άνεση μέσα από τα σύνολά μας!

Αντί λοιπόν, να κοιτάς ξανά και ξανά την ντουλάπα με απογοήτευση, σου προτείνω να στρέψεις την προσοχή σου στις παρακάτω stylish γυναίκες. Ευτυχώς για εμάς, γυναίκες σαν αυτές μας προσφέρουν με άπειρη έμπνευση για τα καλοκαιρινά μας looks, τα οποία είναι συνώνυμα με την άνεση!
 

summerlooks_comfy_01.jpgsummerlooks_comfy_02.jpgsummerlooks_comfy_03.jpgsummerlooks_comfy_04.jpgsummerlooks_comfy_05.jpgsummerlooks_comfy_06.jpgsummerlooks_comfy_07.jpgsummerlooks_comfy_08.jpgsummerlooks_comfy_09.jpgsummerlooks_comfy_10.jpg

Κεντρική φωτό: Instagram @songofstyle

Πηγή:

http://www.allyou.gr/fashion/street-style/32591-summer-style-10-kalokairina-synola-pou-tha-latrepseis