Η νέα φουρνιά των πιο στιλάτων influencers


Προσωπικά, τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι έχει χάσει την αξία της η μόδα, μέσα από τον χαμό των social media. Ένας/μια blogger μπορεί να συλλέξει μερικούς χιλιάδες followers και να θεωρηθεί “influencer” ή “style icon”, με τη μία. Είναι δεν είναι στην πραγματικότητα. Και αυτοί που είναι πραγματικά να βρίσκονται στην ίδια «μοίρα» με τον όχλο.

ΟΚ, αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Είναι η κοινωνία μας αυτή εξάλλου. Σίγουρα αυτό κάποια στιγμή θα αλλάξει αλλά προς το παρόν, η κατάσταση έχει ως έχει. Το καλό όμως είναι ότι αν έχεις «μάτι» μπορείς να ξεχωρίσεις τα πραγματικά icons απ’ αυτά που ίσως να… «αυτοβαφτίζονται» από μόνοι τους και να παίρνουν τελικά αυτό τον τίτλο.

Όπως και να έχει υπάρχουν πρόσωπα από την νέα γενιά, που αν και μεγαλώνοντας στο digital age, καταφέρνουν με τον χαρακτήρα, το ταλέντο, διορατικότητα και το στιλ τους να ξεχωρίσουν πραγματικά από την μάζα.

Μερικά πρόσωπα είναι τα παρακάτω boys. Ηθοποιοί, στιλίστες, περσόνες γενικότερα της πιο “underground” showbiz –στο περίπου-, που καταφέρνουν πραγματικά να επηρεάσουν τον χώρο θετικά, τόσο που ίσως τελικά να είναι αυτοί που θα φέρουν μετέπειτα και την αλλαγή στον χαοτικό αυτό κόσμο της εικόνας.

Timothée Chalamet

newgeneration_fashionicons_01.jpg 

Luka Sabbat

newgeneration_fashionicons_02.jpg

Caleb McLaughlin

newgeneration_fashionicons_03.jpg

Levi Dylan

newgeneration_fashionicons_04.jpg

Lil Yachty

newgeneration_fashionicons_05.jpg

Ansel Elgort

newgeneration_fashionicons_06.jpg

Joe Keery

newgeneration_fashionicons_07.jpg 

Κεντρική φωτό: Instagram @uncle_jezzy