Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που κάνουν χαμό


Το Met Gala είναι ένας μίνι εορτασμός της Μόδας. Στο κόκκινο χαλί του event περπατάνε κάθε φορά, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, του κινηματογράφου, της μουσικής κτλ. 

Γυναίκες και άνδρες κάνουν εντυπωσιακές και avant-garde εμφανίσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και κυρίως εκτελούν ένα σκοπό: γιορτάζουν την μόδα.

Στα εγκαίνια της φετινής έκθεσης του μουσείου, που έχει το όνομα "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination", το θέμα ήταν ο καθολικισμός μέσα από την μόδα και η θρησκεία γενικότερα.

Όταν λοιπόν, όλα τα φώτα στρέφονται στο τι φόρεσαν οι γυναίκες καλεσμένες του event, εμείς κοιτάμε… αλλού και κάνουμε focus στους άνδρες της βραδιάς.

Χθες το βράδυ λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε το event στην Νέα Υόρκη, είχαμε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη: εντυπωσιακές ανδρικές εμφανίσεις. Εμφανίσεις που δεν αποτελούνταν από ένα «απλό» μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, αλλά που είχαν μια δημιουργική και fun ματιά σε αυτά.

Από τους Migos και τα αρχαιοελληνικά-ροκοκό εμπνευσμένα κοστούμια τους τα οποία φόρεσαν και οι τρεις για να… ταιριάζουν, μέχρι και τo εκπληκτικό Jesus Christ inspired σύνολο του Jared Leto, δες παρακάτω τα καλύτερα ανδρικά looks της βραδιάς!

Donald Glover / Gucci

10bdmenmetgala_01.jpg 

Michael B. Jordan / Off-White

10bdmenmetgala_02.jpg 

Jared Leto / Gucci

10bdmenmetgala_03.jpg 

Virgil Abloh / Louis Vuitton

10bdmenmetgala_04.jpg 

Daren Criss / Dolce & Gabbana

10bdmenmetgala_05.jpg 

Chadwick Boseman / Versace

10bdmenmetgala_06.jpg 

Troy Sivan / Valentino

10bdmenmetgala_07.jpg 

Travis Scott / Alexander Wang

10bdmenmetgala_08.jpg 

Migos / Versace

10bdmenmetgala_09.jpg 

Jaden Smith / Louis Vuitton

10bdmenmetgala_10.jpg 

Luka Sabbat / H&M

10bdmenmetgala_11.jpg Κεντρική φωτό: instagram @migos