Τα πιο κουλ dogs στην πόλη


Ξαναρωτάω. Ποιος είπε ότι μόνο οι γυναίκες θεωρούνται «καλοντυμένες». Πλιζ. Έχουν περάσει αυτά. Βασικά, από πάντα προσέχαμε το στιλ σημαντικών ανδρών της showbiz (και όχι μόνο) και αυτά που φορούσαν. Δηλαδή, γίνεται τώρα να μην έκαναν σε κάποιον εντύπωση τα looks του Prince ή του David Bowie; Οπότε, ας μην το ξανασυζητήσουμε αυτό.

Και οι άνδρες έχουν στιλ. Και οι άνδρες αποτελούν έμπνευση (σε άνδρες και γυναίκες –αν θες την γνώμη μου-). Και οι άνδρες πρέπει να προσέχουν το στιλ τους λοιπόν. Και το κάνουν οι περισσότεροι. Μην βλέπεις εδώ στην Ελλάδα που κάποιοι τα έχουν «παρατήσει» με σκοπό να γίνουν οι πιο… «κουλ μπουζουκόβιοι» με τις εμφανίσεις τους. Όχι, δεν κρίνουμε κανένα αρνητικά! Ο καθένας έχει το “thing” του. Αλλά αν είναι να κοιτάξουμε κάποιον για να μας εμπνεύσει, θα κοιτάξουμε κάποιον από τους παρακάτω άνδρες.

Οι συγκεκριμένοι ήταν οι πιο καλοντυμένοι της εβδομάδας που μας πέρασε. Είτε φορώντας το τζινάκι τους και το τισερτάκι τους, είτε το κομψό τους κοστουμάκι κατάφεραν να μπουν στην λίστα.

Αλλά γενικά, οι άνδρες αυτοί το «’χουν» με την μόδα. Άρα καλό είναι να τους έχεις στο νου σου, όταν έχει ανάγκη για ολίγο inspo…

Tye Sheridan

10bdoftheweek_01.jpg 

LeBron James

10bdoftheweek_02.jpg 

John Legend

10bdoftheweek_03.jpg 

John Cho

10bdoftheweek_04.jpg 

Harry Styles

10bdoftheweek_05.jpg 

Big Sean

10bdoftheweek_06.jpg 

Bryan Cranston

10bdoftheweek_07.jpg 

John Mayer

10bdoftheweek_08.jpg 

Leslie Odom Jr.

10bdoftheweek_09.jpg 

Photos: pinterest.com

Κεντρική φωτό: instagram @bigsean