Η αιώνια κομψότητα αυτών των ανδρών εμπνέει μέχρι και σήμερα!


Όλοι νομίζουν ότι είναι απλό για έναν άνδρα να δείχνει ωραίος. Τι χρειάζεται; Ένα παντελόνι και μια μπλούζα και τέλειωσε! Ξεμπέρδεψε! Τι άλλο μπορεί να χρειάζεται κανείς;

Έλα όμως που δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όλοι πιστεύουν ότι μόνο οι γυναίκες πρέπει να ασχολούνται με τις ώρες με μία τους εμφάνιση. Μη με παρεξηγείς. Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να χάνει χρόνο από τη ζωή του για να βρει τι θα φορέσει. Αλλά όλοι, ανεξαιρέτως φύλου, ιδιότητας και δεν ξέρω κι εγώ τι, πρέπει να προσέχουμε, έστω και λίγο, αυτά που φοράμε.

Το στιλ μας αντικατοπτρίζει εξάλλου ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μας. Γι’ αυτό και πάντα στρεφόμαστε στους masters του στιλ, τα λεγόμενα “icons”, σε αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί υπάρχει κόσμος εκεί έξω που μας δείχνει πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο: στιλ + προσωπικότητα. Όλα αυτά με μια κουλ και αβίαστη φύση. Άρχισαν λίγο τα πράγματα να σου ακούγονται πιο «περίπλοκα» από το «μπλούζα-παντελόνι» ε; Αυτό, γιατί είναι.

Ποτέ δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολο να βρει το στιλ του, αλλά ΟΚ, δεν είναι και δύσκολο. Αρκεί να φοράς ρούχα που εκφράζουν εσένα και την αισθητική σου.

Και μιας και είμαστε στο subject «αισθητική», αυτή την εσωτερική –αλλά θαυμάσια- αναζήτηση είχαν/έχουν κάνει και οι παρακάτω άνδρες. Γνωστοί ηθοποιοί, οι οποίοι λόγω του επαγγέλματός τους, της προσωπικής τους ανάγκης –ποιος ξέρει-, έκαναν αυτό το πράγμα: ανακάλυψαν το στιλ τους. ΟΚ, βρέθηκαν και στην ευνοϊκή θέση να έχουν κοντά τους και ένα team με ειδικούς για να το κάνουν αυτό, αλλά όπως και να ‘χει, το έκαναν.

Ποιοι είναι αυτοί οι άνδρες λοιπόν; Δες παρακάτω τους 7 πιο καλοντυμένους και…. dapper (για την εποχή τους, αλλά και για σήμερα) ηθοποιούς όλων των εποχών –ΟΚ, μέχρι και σήμερα, at least…

Sidney Poitier

7mostdapper_actors_ever_01.jpg 

Steve McQueen

7mostdapper_actors_ever_02.jpg 

Alain Delon

7mostdapper_actors_ever_03.jpg 

Cary Grant

7mostdapper_actors_ever_04.jpg 

Robert Redford

7mostdapper_actors_ever_05.jpg 

Paul Newman

7mostdapper_actors_ever_06.jpg 

Richard Gere

7mostdapper_actors_ever_07.jpg