Τα signature ρούχα στην γκαρνταρόμπα των πιο stylish ανδρών!


Έχεις κοιτάξει ποτέ την ντουλάπα σου και έχεις παρατηρήσει όχι έχεις το ίδιο ρούχο σε διαφορετικές εκδοχές, πάνω από μία φορά; Ναι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες αυτό, μην ανησυχείς.  

Και δεν είναι τελικά, η έλλειψη φαντασίας ή ότι το στιλ σου είναι βαρετό, απλά ότι έχεις βρει την «στολή» σου. Αυτό είναι τελικά και το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να έχει βρει κάποιος, όσον αφορά το στιλ του.

Όπως σου είπα, αυτό συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δηλαδή, δεν είσαι μόνο εσύ που το κάνεις αυτό, φυσικά. Το κάνουν και πάρα πολλοί, καλοντυμένοι άνδρες, εδώ και χρόνια. Απλά σκέψου ότι κάθε φορά που σου έρχεται ο James Dean στο μυαλό σου, αμέσως σου «σκάει» η εικόνα ενός δερμάτινου jacket.

Είναι σημαντικό λοιπόν, να έχεις το signature look σου και ακόμη σημαντικότερο –τώρα την Άνοιξη- το signature jacket σου.

Μερικοί από τους αγαπημένους μας σταρ το έχουν βρει πάντως. Δες ποια είναι αυτά και εμπνεύσου. Αν δεν έχεις ήδη βρει το «δικό» σου jacket, αυτοί οι άνδρες θα σε βοηθήσουν να το βρεις.

Kanye West / Τζιν μπουφάν

5men_signaturejackets_01.jpg 

Ed Sheeran / Σουέτ μπουφάν

5men_signaturejackets_02.jpg 

Mark Ronson / Σατέν baseball jacket

5men_signaturejackets_03.jpg 

John Legend / Μιλιτέρ bomber jacket

5men_signaturejackets_04.jpg 

Jeff Goldblum / Μαύρο δερμάτινο μπουφάν

5men_signaturejackets_05.jpg