Δες τις πιο κουλ street style εμφανίσεις!


Όλοι ήταν εκεί: ο… Balenciaga, η Supreme, η Burberry, o Ralph Lauren…. και πολλοί άλλοι ήταν εκεί. Στο πιο σημαντικό event της σεζόν. Στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο!

Όλα τα brands αυτά παρέλασαν στους δρόμους της γνωστής ευρωπαϊκής πόλης, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο.

Σύσσωμοι όλοι οι fashion lovers και μερικά από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της βιομηχανίας της Μόδας, μετανάστευσαν στην πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν τις Fall 2018 συλλογές, Άγγλων σχεδιαστών.

Η μόδα στους δρόμους του Λονδίνου λοιπόν, για άλλη μια φορά συνάντησε τα υψηλά standards που έχουμε για την μόδα της πόλης αυτή.

Υπήρξε λοιπόν, πολύ ενδιαφέρον στις εμφανίσεις των κατοίκων του Λονδίνου (και όχι μόνο), μέσα από τα tailored κοστούμια και κομμάτια (βλ. καμπαρντίνες, σακάκια), αλλά και από τα πιο urban και κουλ looks, όπως τα υπερμεγέθη πανωφόρια, παντελόνια και jackets.

Δες παρακάτω τις καλύτερες εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο.

18_fw_lfw_streetstyle_01.jpg18_fw_lfw_streetstyle_02.jpg18_fw_lfw_streetstyle_03.jpg18_fw_lfw_streetstyle_04.jpg18_fw_lfw_streetstyle_05.jpg18_fw_lfw_streetstyle_06.jpg18_fw_lfw_streetstyle_07.jpg18_fw_lfw_streetstyle_08.jpg18_fw_lfw_streetstyle_09.jpg18_fw_lfw_streetstyle_10.jpg