Εφευρηματικός για άλλη μια φορά ο σχεδιαστής/ραπέρ.


Όλα γίνονται με έναν σκοπό. Για όλα υπάρχει μια εξήγηση. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Όλα αυτά ισχύουν κάθε φορά, όταν έχουμε να κάνουμε με τον Kanye West. Είτε πρόκειται για την μουσική του ιδιοφυία ή απλά για τον τρόπο που θα παρουσιάσει τις συλλογές ρούχων του.

Μπορεί τα ρούχα του να μην είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ. Τι τον κάνει να ξεχωρίζει όμως σαν σχεδιαστής; Θέτει trends. Έχει μια αισθητική, είναι πιστός εκατό τοις εκατό σε αυτή και no matter what όλοι θα την ακολουθήσουν.

Αυτό βέβαια ισχύει για τα ρούχα του και όχι τα sneakers του. Αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εκεί πάμε πάλι σ’ αυτή την ιδιοφυία που λέγαμε πριν για την μουσική του. Δηλαδή θυμάσαι ΟΛΟ τον πλανήτη να είναι τόσο obsessed με τα αθλητικά παπούτσια, πριν τα YEEZY; Επανέφερε αυτή την τρέλα ο Kanye. Είναι αυτό που σου είπα. Trendsetter. Εξαιρετικό quality αυτό.

Και έρχεται τώρα να κάνει πάλι κάτι το διαφορετικό με την παρουσίαση της νέας του συλλογής ΥΕΕΖΥ Season 6. Ενώ μέχρι τώρα παρουσίαζε τις συλλογές του κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στην Νέα Υόρκη, τώρα αποφάσισε να την σνομπάρει –δεν είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί απαξιωτικά προς κάτι, είναι δεύτερη φύση του αυτό. Δεν παρουσιάζει εκεί στην σειρά και εφευρίσκει έναν νέο τρόπο να το κάνει, τρολάροντάς μας. Πολύ απλά και ξεκάθαρα.

Αρχικά, επενδύει πάρα πολύ στην ισχύ των social media και στην δημοτικότητα της γυναίκας του Kim Kardashian West και την κάνει το μοντέλο του. Η πασαρέλα αυτή την φορά; Τα πάντα! Από τα McDonald’s μέχρι και τα γραφεία της Fed Ex.

https://www.instagram.com/p/BcREzKmlCof/?taken-by=kimkardashian

https://www.instagram.com/p/BaDDWHxlbjt/?taken-by=kimkardashian

https://www.instagram.com/p/BcKwG-glcRM/?taken-by=kimkardashian

https://www.instagram.com/p/BcQKrHeFd_H/?taken-by=kimkardashian

https://www.instagram.com/p/BcSOa1fF5y1/?taken-by=kimkardashian

https://www.instagram.com/p/BcTSCpYlLOQ/?taken-by=kimkardashian

Η Kim σαν τρελή ποστάρει τις φωτογραφίες γράφοντας το caption “Yeezy Season 6” και όλοι απλά πιστεύουμε ότι μας «τιζάρει». Λίγο ξέραμε ότι αυτή ήταν η παρουσίαση ολόκληρης της συλλογής. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται τώρα για την καμπάνια της Season 6 να βάλει κλώνους της Kim (από την Paris Hilton μέχρι και την Αmina Blue) να τραβήξουν τις ίδιες φωτογραφίες με αυτές της Kim, ντυμένοι με τα ίδια ρούχα από την συλλογή και φορώντας περούκα με τα ασημένια, μακριά μαλλιά της γυναίκας του!

https://www.instagram.com/p/Bel_ThkFVOe/?taken-by=kimkardashian

https://www.instagram.com/p/Bel1iJFjF43/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bems_tGnt_5/?taken-by=parishilton

https://www.instagram.com/p/Ben6oPTHMoC/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BemixDVBM4Z/?utm_source=ig_embed

Έχει κάνει τόσο χαμό η καμπάνια που μέχρι και ο… Diplo έχει πάρει «μέρος». Ο γνωστός DJ/παραγωγός μισόγυμνος, φορώντας τα YEEZY BOOST 350 V2s και μια ψευτο-ξανθιά περούκα «ποζάρει» για την καμπάνια.

Ε, αφού μας τρολάρει ο Kanye το ίδιο είπε να κάνει και ο Diplo. Genius.