4 τρόποι να συμπεριλάβεις το πιο άνετο ρούχo ever στις καθημερινές σου εμφανίσεις


Την φοράς όταν θέλεις να παίξεις video games και πρέπει να είσαι άνετος, γιατί θα είσαι μπροστά από το pc σου, ώρες. Είναι το καλύτερο ρούχο όταν αράζεις στον καναπέ και κάνεις τηλεμαραθώνιο σειρών. Την φοράς όταν θέλεις να παίξεις μπάσκετ, γιατί τι άλλο να φορέσεις ότι παίζεις μπάσκετ;

Ο λόγος για την πολυαγαπημένη σου φόρμα, την οποία φαίνεται να μην αποχωρίζεsαι ποτέ! Και καλά κάνεις δηλαδή. Γιατί υπάρχει καλύτερο ανδρικό ρούχο απ’ αυτό; Φυσικά, και όχι –ρητορική ήταν η ερώτηση!

Τα καλά νέα με το ρούχο αυτό είναι ότι έχει εξελιχθεί πολύ, ανά τα χρόνια, έτσι ώστε να μην υπάρχει απλά ένας τύπος ή στιλ φόρμας. Υπάρχουν τα joggers (οι φόρμες που στενεύουν στο στρίφωμα), υπάρχουν οι shiny φόρμες του μπάσκετ –φοριούνται και πάλι αυτές οι φόρμες-, υπάρχουν οι βαμβακερές oversized και η λίστα συνεχίζεται.

Και ενώ λατρεύουμε όλα τα στιλ, είναι τα joggers που φοριούνται με όλα και όλες τις ώρες. Έχει αυτή την εξαιρετική ιδιότητα αυτό το στιλ που το καθιστά αρκετά ευέλικτο για το ανδρικό ντύσιμο.

Δεν ξέρω λοιπόν, για εσένα, αλλά εγώ θα πέταγα από την χαρά μου, αν διάβαζα αυτά τα νέα. Δηλαδή, να υπάρχει μία φόρμα που να μπορείς να φοράς παντού; Αλήθεια τώρα; Αυτό είναι το όνειρο!

Φυσικά, για να το κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις το σωστό styling. Τι σημαίνει αυτό; Ότι παρακάτω, σου λέω 4 τρόπους που μπορείς να βάλεις την φόρμα, από την σχολή, μέχρι και σε μία συνέντευξη για δουλειά.

#1. Streetwear look

Κράτα τα πράγματα απλά. Είναι ένα συνηθισμένο ρούχο αυτό, στην streetwear κοινότητα, όποτε για να ξεχωρίσεις είναι καλύτερο να είσαι απλός και με στόχο. Ένα t-shirt, ή ένα φουτεράκι και ένα κλασικό ζευγάρι sneakers με ένα bomber jacket ή με τζιν μπουφάν είναι η τέλεια επιλογή για ένα πιο αθλητικού ύφους σύνολο.

4waystowearjoggers_01.jpg

#2. Smart casual

Και εδώ τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειάζεται να το πολυσκεφτείς, ούτε να κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο tip. Απλά αντικατέστησε το t-shirt με ένα oversized, καρό πουκάμισο ή με ένα πουλόβερ και τα sneakers σου με slip on παπούτσια, έτσι για το… έξτρα something.

4waystowearjoggers_02.jpg

#3. Tailor-made

Για ένα λίγο πιο «καλό», λίγο πιο επαγγελματικό look, τότε χρησιμοποίησε και πιο «καλά» κομμάτια για να συνθέσεις το σύνολό σου. Για π.χ. ένα μακρύ παλτό (όχι μπουφάν), μια ζακέτα με κουμπιά ή ένα t-shirt και ένα σακάκι, θα φέρει τις ισορροπίες στην εμφάνισή σου.

4waystowearjoggers_03.jpg

#4. Πολυτέλεια

Μπορείς να αναμείξεις δύο στιλ μαζί και συνδυάζοντας έτσι την φόρμα σου, να δημιουργήσεις ένα πραγματικά πολύ κουλ αποτέλεσμα. Δηλαδή, σκέψου να φορέσεις κάτω από ένα hoodie ένα πουκάμισο ή ένα ζιβάγκο αντί για t-shirt μαζί με το bomber jacket σου και τα λευκά sneakers σου. To «πάντρεμα» αυτό είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.

4waystowearjoggers_04.jpg