Και boho και chic φέτος τον χειμώνα!


Και boho και chic φέτος τον χειμώνα!

Η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και ήδη έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στο κλίμα. Και ενώ έχουμε συνηθίσει οι γιορτινές εμφανίσεις μας να αποτελούνται από λαμπερές παγιέτες και αποκλειστικά από μαύρες ή κόκκινες αποχρώσεις -που τις έχουμε συνδέσει με τα Χριστούγεννα-, εγώ σου προτείνω να τη… δεις αλλιώς (τη φάση) φέτος.

Το Φθινόπωρο ήταν γεμάτο fall florals και η τάση αυτή, φαίνεται να συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν! Γιατί, λοιπόν, να την... απαρνηθείς; Η 70s, boho chic αισθητική ενός μάξι, φλοράλ φορέματος και ενός ankle boot ή μια ψηλής μπότας, ενός εντυπωσιακού κιμονό ή μιας patterned ολόσωμης φόρμας μπορεί να προσφέρει όλα όσα αναζητάς αυτή την περίοδο των γιορτών και γενικά όλο τον χειμώνα.

Μπορεί να έχουμε συνδέσει αυτό το ύφος με την άνοιξη ή το καλοκαίρι, αλλά αν δεις τις παρακάτω εμφανίσεις, θα δεις ότι μπορεί εύκολα να «μεταφερθεί» και στον χειμώνα!

Χάρη στις αγαπημένες μας fashionistas πάντως, έμπνευση και ιδέες έχουμε μπόλικες!
 

10bohochiclooks_01.jpg10bohochiclooks_02.jpg10bohochiclooks_03.jpg10bohochiclooks_04.jpg10bohochiclooks_05.jpg10bohochiclooks_06.jpg10bohochiclooks_07.jpg10bohochiclooks_08.jpg10bohochiclooks_09.jpg10bohochiclooks_10.jpg

Πηγή:

http://www.allyou.gr/fashion/street-style/29233-70-s-empnefsmena-synola-se-pro-s-kaloyn-na-yiothetiseis-afto-to-look-kai-ton-xeimona