Όλες οι τάσεις που έχουν εμπνευστεί από το στιλ του θρυλικού μουσικού


Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που αν έχει ζήσει στα ‘90s, δεν του έρχεται ο Kurt Cobain στο μυαλό, όταν αναλογίζεται αυτή την εποχή. Το όνομά του, η γενιά αυτή ολόκληρη είναι συνώνυμη με αυτόν.

Ο αινιγματικός αυτός χαρακτήρας πέρα από την μουσική του αλλά και με την ίδια του την προσωπικότητα, κατάφερε να αγγίξει τις ψυχές πολλών ανθρώπων, αλλά και το ίδιο τους το… στιλ!

Είναι γεγονός αυτό. Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί την δεκαετία αυτή και να μην του έρθουν στο μυαλό τα καρό πουκάμισα, με τα ξεσκισμένα τζιν που φορούσε εντός και εκτός σκηνής. Ή τα τεράστια πλεκτά πουλόβερ ή τα… φημισμένα oversized γυναικεία γυαλιά ηλίου που φορούσε!

Όλα αυτά είναι πράγματα τα οποία «ξεκίνησε» ο Kurt. Σκίζαμε τα παντελόνια μας, γιατί τα έσκισε πρώτος αυτός. Αφήναμε τα ρούχα μας… να σκοροφαγωθούν, γιατί ο Kurt φορούσε «τρύπια» φούτερ. Είχε και έχει ακόμη μεγάλη επιρροή στην pop κουλτούρα ο Kurt και, δικαίως.

Αν λοιπόν, θέλεις να «ξαναζήσεις» αυτή την εποχή ή είσαι millennial και δεν έχεις ιδέα γιατί φοράς αυτή την στιγμή τα ρούχα που φοράς, τότε να ξέρεις ότι για όλα είναι… υπεύθυνος ο Kurt Cobain.

Απόδειξη οι παρακάτω φετινές τάσεις Μόδας οι οποίες έχουν επηρεαστεί από τον μοναδικό αυτό καλλιτέχνη.

Φαρδιά ρούχα

10trendsfromkurtcobain_01.jpg

Pajama μπλούζες

10trendsfromkurtcobain_02.jpg

«Κατεστραμμένα» φούτερ

10trendsfromkurtcobain_03.jpg

Jackie ‘O γυαλιά ηλίου

10trendsfromkurtcobain_04.jpg

Σκισμένα τζιν

10trendsfromkurtcobain_05.jpg

T-shirt από μπάντες

10trendsfromkurtcobain_06.jpg

Καρό πουκάμισα

10trendsfromkurtcobain_07.jpg

Μάλλινες ζακέτες

10trendsfromkurtcobain_08.jpg

Layers

10trendsfromkurtcobain_09.jpg

Gender free μόδα

10trendsfromkurtcobain_10.jpg