Την απάντηση θα βρεις μέσα από τις καλύτερες street style εμφανίσεις των Κορεάτων ανδρών


Γενικά, έχω «κόλλημα» με την Άπω Ανατολή. Η κουλτούρα, η φιλοσοφία, ο τρόπος ζωής, η αισθητική, η τέχνη, η μόδα, η μουσική όλα είναι τόσο “out there”. Υπάρχει μια τελείως διαφορετική οπτική ματιά στα πράγματα σε χώρες σαν την Νότια Κορέα, που σίγουρα για εμάς εδώ του Δυτικού κόσμου, αυτό το διαφορετικό έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Αυτό λοιπόν, έχει μεγάλο αντίκτυπο στην Μόδα. Και στην Μόδα των «απλών», καθημερινών ανθρώπων. Εκφράζεται μέσα από κάθε ρούχο, αξεσουάρ, στιλιστική λεπτομέρεια αυτό που εμείς σκεφτόμαστε ως «διαφορετικό», αλλά για έναν τέτοιο λαό μοιάζει ordinary.

Αλλά πέρα από την διαφορετική αισθητική, υπάρχει και υπήρχε πάντα μια ξεχωριστή αντιμετώπιση ως προς την μόδα, από χώρες όπως την Σεούλ. Υπάρχει μια πιο τολμηρή, bold διάθεση ως προς το πώς βλέπουν την Μόδα. Είναι χάρισμα αυτό, να ξέρεις. Γιατί πέρα από το γεγονός ότι αυτό προσφέρει πολύ, πολύ ύφος και attitude στις εμφανίσεις τους, είναι και αυτή η θα-κάνω-ότι-θέλω διάθεση που σίγουρα κάνει τα looks τους extra ξεχωριστά. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι σαν lifestyle υπάρχουν περισσότεροι περιορισμοί τους οποίους να εκφράζουν μέσα από ένα στιλ, χωρίς όρια.

Όποιος και ο λόγος πάντως, το θέμα είναι ένα: μοναδικά σύνολα και στιλ που εμπνέει.

Όλα αυτά είδαμε και πριν λίγο καιρό στην Εβδομάδα Μόδας στην Σεούλ. Όλα αυτά τα στοιχεία θα αντικρύσεις και στις παρακάτω street style εμφανίσεις αυτών των ανδρών που αντιμετώπισαν την μόδα με πολύ τόλμη και σίγουρα πολύ αισθητική.

seoul_fashionweek_ss18_01.jpgseoul_fashionweek_ss18_02.jpgseoul_fashionweek_ss18_03.jpgseoul_fashionweek_ss18_04.jpgseoul_fashionweek_ss18_05.jpgseoul_fashionweek_ss18_06.jpgseoul_fashionweek_ss18_07.jpgseoul_fashionweek_ss18_08.jpgseoul_fashionweek_ss18_09.jpgseoul_fashionweek_ss18_10.jpg