Κράτα σημειώσεις, γιατί το στιλ τους θα σε εμπνεύσει…


Ναι, δεν διαφωνώ. Είναι λίγο extreme όλο αυτό. Η προβολή ενός ανθρώπου μέσα από το Instagram είναι ήδη too much, για εμάς τους 20άρηδες, 25άρηδες, 30άρηδες κ.ο.κ. Πόσο μάλλον για μικρά παιδιά.

Ναι, το βρίσκω υπερβολικό να έχει ένα μικρό παιδί, τόση προβολή μέσα από ένα μέσο και να θεοποιείται και να γίνεται “glamorized”, για το στιλ του, την προσωπικότητά του.

Γιατί όμως παρόλα αυτά, ενδίδω και εγώ σε αυτή την άμεση προβολή τους; Ίσως γιατί όπως και ο περισσότερος κόσμος, το βρίσκει αυτό εξαιρετικά διασκεδαστικό. Ίσως γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο (αυτό εξάλλου το χρειαζόμαστε λίγο, όταν μιλάμε για Μόδα). Ή ίσως τελικά, να εμπνεόμαστε και λίγο.

Όχι, τόσο ως προς την γενικότερη φιλοσοφία όλου αυτού του πράγματος (δηλαδή, γίνεται να υπάρχουν παιδιά στιλίστες;;), αλλά όντας τελικά ένα ενδιαφέρον, εικαστικό δέλεαρ, το οποίο τελικά καταλήγει να μας εμπνέει.

Μπορεί βέβαια να είναι και πολύ πιο απλά τα πράγματα και, αυτά τα παιδιά απλά να διασκεδάζουν μέσα απ’ όλο αυτό το “dress up” που παίζουν. Τα καλά νέα τουλάχιστον είναι ότι αυτή η νέα γενιά, σίγουρα θα έχει ερεθίσματα και θα αναπτύξει την αισθητική του, πολύ περισσότερο απ’ όλες γενιές. Ας έχει λοιπόν.

https://www.instagram.com/p/BZG0IX1lKgy/

https://www.instagram.com/p/BZmeN4UF9sP/

https://www.instagram.com/p/BZ0dBPogE40/

https://www.instagram.com/p/BUrtZ5Ql3kL/

https://www.instagram.com/p/BW5FSqnnK-I/

https://www.instagram.com/p/BZ3nDkqnzIK/?taken-by=coco_pinkprincess

https://www.instagram.com/p/BZ4cDe0l85k/?taken-by=thegoldenfly

https://www.instagram.com/p/BZ37jg1F-8i/