Όλα όσα χρειάζεσαι για το ποδόσφαιρο (και όχι μόνο), βρίσκονται στην Ερμού 133


Αρχικά, χαίρομαι που ακόμα, ανοίγουν καινούργια καταστήματα στην Ελλάδα. Έπειτα, χαίρομαι όταν ανοίγουν τέτοιου είδους καταστήματα στην χώρα μας. Μαγαζιά πλήρως ενημερωμένα και πιστά στο brand και τη φιλοσοφία τους, που no matter what, ακολουθούν πάντα. Και όλα αυτά, υπάρχουν στο Football Pro. Αυτά, συν fashion forward αισθητική, που ΟΚ, για εμένα είναι πάντα ένα plus.

Ο παλμός του ποδοσφαίρου χτύπησε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στην καρδιά της Αθήνας, και στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Football Pro στην Ερμού, με την υπογραφή του Ηλία Αρμόδωρου.

Ο διεθνής Έλληνας παλαίμαχος αμυντικός, Ηλίας Αρμόδωρος, αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία του στο χώρο του αθλητισμού, δημιούργησε το πρώτο κατάστημα με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού κοινού. Την κορδέλα των εγκαινίων, μαζί με τον Ηλία Αρμόδωρο έκοψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος, δίνοντας τις καλύτερες ευχές για το νέο κατάστημα.

Όλοι εμείς οι φαν του footballpro.gr (ένα από τα πιο ενημερωμένα e-shop αθλητικών και ποδοσφαιρικών ειδών) λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια CR7 Chapter 5, τα εμβληματικά παπούτσια του Cristiano Ronaldo που έχει σχεδιάσει για την Nike, αλλά και πολλά άλλα sneakers γνωστών brands.

Ακόμη, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όλοι εμείς είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το δικό μας video, με διασκεδαστικά props, πανηγυρίζοντας για τα εγκαίνια του Football Pro (ναι, όλα αυτά τα βιντεάκια κατέληξαν στα προφίλ μας στα social media…).

Στα εγκαίνια βρέθηκαν σημαντικά ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως οι Τάκης Λεμονής, Νίκος Αναστόπουλος, Niklas Hult, Στέλιος Μανώλας, Χριστος Αραβίδης , Ben Nabouhane, κα αλλά και πολλοί επώνυμοι φίλοι του ποδοσφαίρου όπως ο Κώστας Φραγκολιάς, η Σόφη Πασχάλη, η Ελένη Πετρουλάκη και πολλοί άλλοι.

Δες στιγμιότυπα από το event!

footballpro_00.jpg footballpro_02.jpg footballpro_03.jpg 

Football Pro (Ερμού 133, Θησείο)